Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με χρώματα οθόνης. βοήθεια.

lipdim1973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά καλήμερα σε όλους.

Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με την οθόνη του υπολογιστή μου και θα ήθελα την βοήθεια σας.

Εδώ και 2 μέρες μου έχουν εξαφανιστη χρώματα από την οθόνη.

Τουλάχιστον αυτό το χρώμα που δεν φενετε καθόλου είναι το κόκκινο.

Στην αρχή είπα πώς μπορεί να είναι η κάρτα γραφικών, όμως έβαλα μια άλλη που έχω, αλλά και εκεί τα ίδια.

Το μόνο χρώμα που είναι εντάξει, είναι το μπλε.

Εκτός από να πετάξω την οθόνη και να πάρω άλλη, ξέρετε καμιά λύση κανένα κόλπο να κάνω μπας και επανέλθουν ?

Κάπου είχα ακούσει για απομαγνητισμό, αυτό πως διορθώνετε αν είναι κάτι τέτοιο ?

Υπάρχουν ρύθμισης στο bios όταν κάνουμε επανεκκίνηση στον υπολογιστή που να φτιάχνεις κάτι από εκεί ?

Η αν ξερετ κανένα πρόγραμμα για έλεγχο η διόρθωση τέτοιον καταστάσεων.

Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω.

Ελπίζω να βοηθήσετε.

Ευχαριστώ

δημητρης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια σοτ Δημητρη.Μανος εδω:).Οσον αφορα το bios δεν υπαρχει τιποτα που να εχει σχεση μετα χρωματα της οθονης.Απομαγνιτισμος γινεται με ενα κουμπι που εχει πανω η οθονη σου ή μεσα απο καποια μενου της οθονης.Αναλογα την οθονη.Πες πια οθονη εχεις.Τωρα οσον αφορα προγραμμα πες παλι ποια καρτα γραφικων εχεις να σου πω το προγραμμα.

Ean i othoni einai CRT tote tha exei ton apomagnitismo i degaus sto menu tis. Ean den exei kati tetoio sto menu, tote tha prepei na promitheyteis ena ergaleio pou to exoun sinithos oi ilektronikoi pou ftiaxtoun tileoraseis/monitors kai kanei auti ti douleia.

Για κοίτα, μήπως φταίει το καλώδιο σήματος.

παιζει να ειναι αυτο. κουνησε το καλωδιο που ενωνεται με την καρτα γραφικων.

γενικα για να μην υπαρχουν προβληματα με μαγνητισμους και τετοια, καλο θα ηταν, σε περιπτωση που υπαρχουν, να μην εχετε διπλα απο την οθονη ηχεια ή οτι αλλο εχει μαγνητη ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...