Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στην εκκίνηση των windows

APEKEPEOY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν πάνε να ξεκινήσουν τα windows μου ανοίγει το παράθυρο για να συνδεθώ στο Internet.(Δεν ξερω γιατί)<BR>Μετά από 1 sec ένα παράθυρο λέει οτι το πρόγραμμα Rpcss (ποιο είναι αυτό?) εκτέλεσαι μια εσφαλμένη λειτουργία και κολλάει ο Η/Υ.<BR>Ο μόνος τρόπος για να τα γλυτώσω αυτά είναι να πατώ αμέσως Esc όταν ανοίγει το παράθυρο για το Internet.<BR>Πως θα καταφέρω να μην ανοίγουν αυτά τα παράθυρα?<BR>Εχω τα win98 τα ελληνικά.<BR>Στην εκκίνηση δεν έχω κανένα πρόγραμμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

koita na deis pia programmata xekinane stin arxi.<P>Stin registry:<BR>HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ,<BR>HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce<P>kai sto startUp Folder<BR>Ama vreis tipota paraxeno......<P>Skepsou kai ti evales prin PROTOEMFANISTEI<BR>to provlima.<P>

Στο startup folder δεν έχω τίποτα.<BR>Στο registry δεν έχω τίποτα σε σχέση με το Rpcss.<BR>To μόνο που μου φαινεται παράξενο είναι στο runonce το GrpConv το οποίο δεν ξέρω αν θα πρέπει να το βγάλω ή όχι.<BR>Το τελευταίο που έβαλα ήταν το visual studio.<BR>Βρήκα στον κατάλογο system δύο αρχεία το RPCSS.exe και rpcss.exe τα οποία από τις ιδιότητες είδα οτι έχουν σχέση με ΝΤ.

Στο /RunServices και στο /RunServicesonce δεν υπάρχει τίποτα σε σχέση με το rpcss.<BR>Vooda όταν λες μέσα, ποίο σημείο εννοείς.Πάντως μέσα στην καρτέλα εκκίνηση δεν βλέπω πουθενά το rpcss.<BR>Mήπως θα πρέπει να ψάχνω για κάτι άλλο και όχι για το rpcss?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...