doctorkostis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Εχεις δικιο,η C19-4 εχει ιδιο panel με την Viewsonic VP191B.Παντως τα δυο αυτα panel εχουν πολλα κοινα σημεια.Το panel AU optronics παντως εχει χαρακτηριστει ΤΝ killer,γιατι εχει πολυ καλα χρωματα και γωνιες θεασης ενω τα response times ειναι πολυ καλα και σε μετρησεις δεν ξεπερασαν τα 15 ms.Αντιστοιχα καλο ειναι και το S-PVA της samsung. Πιστευω οτι η c19-4 ειναι η καλυτερη επιλογη κατω απο τα 400 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Σ. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Ρε παιδιά εγώ πως μπορώ να δώ το Panel κάποιας οθόνης και ακόμα μπορείτε να μου γράψετε τα καλύτερα ή αν όχι τα καλύτερα κάποια καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzinos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 mias kai psaxno kai go teleutaia ti doulia me tft giati me thn 19ra crt mou exoun bgei ta matia, ti lete gi auth?? IIYAMA Oθόνη TFT 19" Prolite E480S black Φωτεινότητα 300 cd/m² Αντίθεση 700 : 1 8 ms http://www.pixmania.com/gr/gr/91384/art/iiyama/oeuic-tft-19-prolite-e480.html?srcid=1354 ti panel exei? kai einai kalyterh apo th samsung 913n? exoun idio panel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Η συγκεκριμενη IIYAMA εχει ΤΝ panel.Η 481S εχει βγει με ΤΝ panel αλλα και με S-IPS(χωρις να εχει αλλαξει ονομα περιεργως).Αν ψαχνεις για ΤΝ panel καλο ειναι να εχεις και zero-pixel εγγυηση(με αλλα λογια LG 1950s).Αν δε θες ΤΝ panel τα ειπαμε και πιο πανω.... Ενας οδηγος για τα panels εδω(στα ρωσικα)---> http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=print:28:15144 S-PVA rulez παντως,παιζω FarCry χωρις καθολου ghosting.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Σ. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Εγώ παιδιά θα πάρω τελικά την FSC C19-4 αλλά υπάρχει ένα μικροπροβληματάκι. Για να κάνω την παραγγελία στον τρόπο πληρωμής το prepayment τι είναι; Είναι κάτι για να τους βάλω τα money στην τράπεζα; Αν τους τα βάλω δεν νομίζω να υπάρχει κάποια περίπτωση να μην μου την στείλουν έτσι; Μετά απο πόσο καιρό θα πάρω την οθόνη αφού δώσω τα χρήματα βέβαια; Δεν βλέπω πουθενά όμως λογαριασμό τραπέζης. Τα στοιχείθα μου πρέπει να τα γράψω με Ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες; Πόσο θα μου βγούν τα μεταφορικά; Σας έπριξα ε; Δεν πειράζει πέστε μου τι κάνω με αυτά και δεν θα με ξαν' ακούσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Αν παραγγειλεις απο το greekshops.de εχεις και την επιλογη της αντικαταβολης(cash on delivery).Ναι μεν ειναι 15 ευρω επιπλεον αλλα δε μπλεκεις με τραπεζες και δεν εχεις το αγχος της προ-πληρωμης.Πληρωνεις στο ταχυδρομειο οταν παραλαβεις την οθονη.Εγω αυτο εκανα χωρις κανενα προβλημα.Πολυ καλη εξυπηρετηση γενικα,ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Σ. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Ευχαριστώ πολύ αυτό θα κάνω κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Σ. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Ξέχασες να μου πείς. Τα στοιχεί μου πρέπει να τα γράψω με Greek Character or Greeklish? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Σ. Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Τι στο καλό συμβαίνει; cash on delivery, δεν μου έχει κάτι τέτοιο. Μου έχει μόνο ένα Nachnahme - E και ένα Prepayment. Τι πρέπει να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoszoi Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Nachname ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ Prepayment ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΜΗ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Σ. Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Α ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Θα κάνω την παραγγελία για την οθόνη τότε γιατί δεν αντέχω άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.