KeLeMaN Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δεν υπηρχε ενας κανονας οτι μελη με πανω απο 50 ποστ θα μπορουν να βλεπουν και να γραφουν στις αγγελιες? Καταργηθηκε αυτο ??? Ποπο θα εχω μεινει πισω φαινεται ....
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Yeap, υπάρχει 'φίλτρο' ότι απαιτείται συγκεκριμένος αριθμός posts για την πρόσβαση στο forum των Αγγελιών.
adams Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μαλλον λεει γι αυτο paredwse bug του forum ισως. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115021
KeLeMaN Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μαλλον λεει γι αυτο paredwse bug του forum ισως.http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115021 Ποπο δεν σας ξεφευγει τιποτα ! Ειπα να ρωτησω πρωτα και μετα να δειξω το λινκ.... Μαλλον bug ετσι? Αρα ο κανονισμος ισχυει κανονικα... Οκ Ευχαριστω
sa1901 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 To παιδί είναι μέλος 2 χρόνια. Ίσως υπάρχει και χρονικός περιορισμός, τον οποίο το συγκεκριμένο μέλος καλύπτει ...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 [...]Μαλλον bug ετσι? Αρα ο κανονισμος ισχυει κανονικα... Όχι δεν είναι bug. Εμμένω στην προηγούμενη απάντησή μου: Απαιτείται συγκεκριμένος αριθμός posts για την πρόσβαση στο forum των Αγγελιών. Απλώς αυτός ο αριθμός δεν είναι πλεόν 50 posts.
GordonFreeman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Όχι δεν είναι bug. Εμμένω στην προηγούμενη απάντησή μου: Απαιτείται συγκεκριμένος αριθμός posts για την πρόσβαση στο forum των Αγγελιών. Απλώς αυτός ο αριθμός δεν είναι πλεόν 50 posts. Και πόσα είναι τώρα ποιά ? Πάντως εάν κατάλαβα καλά για να έχω πρόσβαση στις αγγελίες θα πρέπει να αρχίσω να spamάρω ασύστολα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 [...'] Πάντως εάν κατάλαβα καλά για να έχω πρόσβαση στις αγγελίες θα πρέπει να αρχίσω να spamάρω ασύστολα. You're welcome to try. Μέχρι να το παρακάνεις και να πας πίσω στο Black Mesa Research Facility...
stratospr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Όχι δεν είναι bug. Εμμένω στην προηγούμενη απάντησή μου: Απαιτείται συγκεκριμένος αριθμός posts για την πρόσβαση στο forum των Αγγελιών. Απλώς αυτός ο αριθμός δεν είναι πλεόν 50 posts. Τελικά ποιός είναι ο αριθμός των Post που χρειάζεται για να έχει κάποιος πρόσβαση στις αγγελίες? Με βλέπω να περιμένω για πολύ καιρό ακόμα, με τον ρυθμό που κάνω post...
billpeppas Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Εγω λέω σε όποιον spammάρει να του κόβεται η δυνατότητα για πρόσβαση στις αγγελίες για πάντα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2005 Τελικά ποιός είναι ο αριθμός των Post που χρειάζεται για να έχει κάποιος πρόσβαση στις αγγελίες? [...] Η απάντηση βρίσκεται πιο πάνω.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.