Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση υποτίτλων; Kάντε post ΕΔΩ!

Astakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
gia kapio logo oi ellinikoi ypotitloi pou katevazw parpousiazontai me akatalavistika grammata kai simvola enw oi agglikoi einai mia xara.xerei kapios giati???

Άν μιλάμε για επιτραπέζιο player μάλλον δεν υποστηρίζει τα Ελληνικά fonts.

Έχεις ξαναπαίξει άλλη φορά Ελληνικούς υπότιτλους χωρίς πρόβλημα?

Δημοσ.

Απλά δεν τους υποστηρίζει το μηχάνημα σου. Το ίδιο πρόβλημα είχα με το Pioneer 696AV το οποίο λύθηκε με τροποποιημένο firmware. Tα Sony που επίσης είχα/έχω παίζουν κανονικά (κάποια έχουν αναβαθμίσεις) και τα Philips έχω ακούσει ότι και αυτά δεν παίζουν ελληνικούς.

Δημοσ.

Το BsPlayer παίζει μια χαρά τους ελληνικούς υπότιτλους. Υπάρχει και το VLC 0.86b το οποίο δεν έχω δοκιμάσει. Τα αρχεία με τους ελληνικούς υπότιτλους τα έχεις ανοίξει με το σημειωματάριο να δεις ότι έχουν ελληνικά μέσα?

Δημοσ.

Άν βλέπεις και μέσα από το σημειωματάριο τα ελληνικών υποτίτλων αρχεία με "κινέζικα" τότε ή χαλασμένα είναι ή δεν έχεις βάλει ελληνικά στα ΧΡ σου στην περίπτωση που έχεις αγγλικά ΧΡ (πράγμα που δεν φαντάζομαι να συμβαίνει).

Δημοσ.
gia ipologisti milaw.mipos xriazetai kapio programa???

Πας στον Player σου και στις ρυθμίσεις υποτίτλων επιλέγεις "γραφή:ελληνική"

[script:Greek , αν έχεις αγγλικό μενού]

Δημοσ.

Πολλοί στα αγγλικά ΧΡ δεν ξέρουν ή δεν βάζουν κατά την εγκατάσταση την ελληνική γλώσσα. Με 2 λόγια δεν μπορούν να δουν και να γράψουν ελληνικά παρά μόνο αγγλικά πράγμα το οποίο σε εσένα δεν συμβαίνει αφού διαβάζεις όλα αυτά που γράφονται εδώ και είναι στα ελληνικά. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιείς έχει να επιλέξεις greek fonts πουθενά? ειναι το μοναδικό για το οποίο πρέπει να ψάξεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...