lazaross Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Ο κατασκευαστης του καθε Site πριν το φτιαξει πρεπει πρωτα να συμφωνη σε καποιους ορους που δεν θα πρεπει να παραβει; γιατι δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος να μην μιλαμε εδω αλλα και στο http://www.myphone.gr για διαφορα πραματα που θεωρουνται παρανομα.. και μαλιστα αν μιλησουμε τρωμε αμεσως ban!! παρακολουθειται απο καποιους; και αυτοι οι καποιοι ειναι ενεργοι χρηστες μεσα στο forum; τι γινεται!! Σχεδον σε ολα τα ξενα sites/forums μπορεις να κανεις ο,τι θελεις.. οπως πχ στο http://www.iphone.com εδω εμεις τι ειμαστε; δεν ειμαστε κρατος; εκει δλδ δεν φοβουνται για μηνυσεις..; μονο εδω υπαρχει φοβος; και ποιος σας παρακολουθει; Και απορω πως ειμαστε πρωτοι στην πειρατια! Περιμενω γνωμες σας.. Paredwse περιμενω και την δικια σου γνωμη/εξηγηση. δεν πιστευω να φοβασαι να μας πεις την αληθεια!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Ποιά γνώμη και εξήγηση; Ποιά αλήθεια;
lazaross Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 ολο και κατι θα ξερεις εσυ.. και ο hal. γιατι υπαρχουν αυτοι οι ΟΠΧ στα ελληνικα forums; δεν τους βαλατε χωρις να σας πει καποιος κατι..
polidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 File einai poli apla ta pragmata. Otan den goustaris kapio Forum me ta spastika pou ginonde apo tous Admin kai tous Mod tous les gia xara den xanapas kai astous na minoune monoi na to diikoune. Doxa ton theo to Internet einai gemato teties koinotites pou fitronoune san manitaria kathe mera. Esy exeis to karpouzi kai esy to maxeri.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Λοιπόν, προφανώς αναφέρεσαι σε αυτό το topic που κλειδώθηκε και έπεσε κι ένα ban. Πραγματικά δεν αντιλαμβάνομαι προς τι η κρυψίνοια... Τέλος πάντων. Επειδή έχω όρεξη και έχω καιρό να γράψω post για τέτοια θέματα κι επειδή βλέπω πολλούς νεόκοπους και αυτόκλητους προστάτες της «ελευθερίας του λόγου» στο forum, ας ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα (αν και το post δεν είναι όσο αναλυτικό θα'πρεπε αλλά καλοκαίρι είναι, βαριέμαι): 1. Στην Ελλάδα (αλλά και σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση) απαγορεύεται αυστηρά η πειρατεία λογισμικού και έργων πνευματικής ιδιοκτησίας (ταινίες, μουσική κλπ). "Αυστηρά" σημαίνει φυλακή και πρόστιμα που αρχίζουν από 3.000 ευρώ. Οι κανόνες, λοιπόν, έχουν μπει για να προστατεύουν τον ιδιοκτήτη (αλλά και τα μέλη - αν πιάνετε το υπονοούμενο... ) από την τιμωρία του επειδή μερικοί είναι ανώριμοι. 2. Η δουλειά των moderators είναι να βοηθούν τον ιδιοκτήτη και administrator στην τήρηση των κανόνων που εκείνος έθεσε στο forum και να προστατεύουν τόσο τον administrator όσο και το forum από κακοτοπιές (βλ. φυλακή και πρόστιμα). 3. Τους κανόνες τους βάζει ο ιδιοκτήτης που είναι συνήθως και ο administrator (στην προκειμένη περίπτωση, του παρόντος forum, είναι ο Hal9000). Τελεία. Δεν έχει διαπραγμάτευση στους κανόνες, δεν έχει "μα", δεν έχει "να το συζητήσουμε". Αυτοί είναι οι κανόνες, σε όποιον αρέσουν. Σε όποιον δεν αρέσουν, ας πάρει το κουβαδάκι του και σ' άλλη παραλία.Αυτά τα περί «δημοκρατίας» που αναμασούνται, δεν ξέρω που τα βρήκαν μερικοί. «Δημοκρατία» στο σπίτι του άλλου; Με ξένο κώλο π**στης δηλαδή; 4. Δεν δίνουμε δεκάρα τσακιστή τι κάνουν τα ξένα fora ή άλλα ελληνικά fora. Πρόβλημά τους. Δεν θα πάει ο δικός μας administrator στο δικαστήριο και θα πει "μα ξέρετε, στο εξωτερικό...". Ισότητα στην παρανομία δεν υπάρχει. Ελπίζω να είναι επαρκής η εξήγησή μου. * δεν αποκαλύπτω το όνομά σου, αγαπητέ μου bandito.
firewalker Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Καθαρά για ενημέρωση. Αν σε ένα Forum γίνονται παρανομίες. Ποιος διώκεται ποινικά? Ο ιδιοκτήτης ή αυτός που παρανόμησε? Υπάρχει σχετική νομοθεσία? Υπάρχει στην Ελλάδα θεσπισμένο "όργανο" που να ελέγχει?
lazaross Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Παντως δεν πιστευω οτι και να γινει κατι παρανομο εδω μεσα, θα παει καποιος φυλακη! εχουν να ασχολουνται και με πιο σοβαρα πραματα.. με εμας θα καθονται να ασχολουνται;; ξερετε τι underground και αλλα sites εχουν να κλεισουν και ποσα περιμενουν στην σειρα;; * το ban του comfuzio θα ειναι μονιμο; γιατι ειναι μελος εδω και 2 χρονια και μπορει να του ξεφυγε.. * Καθαρά για ενημέρωση. Αν σε ένα Forum γίνονται παρανομίες. Ποιος διώκεται ποινικά? Ο ιδιοκτήτης ή αυτός που παρανόμησε? Υπάρχει σχετική νομοθεσία? Υπάρχει στην Ελλάδα θεσπισμένο "όργανο" που να ελέγχει?τριχες.. σιγα μην την πληρωσει και το μελος επειδη θα πει οτι εχει πειρατικα windows ή αλλα πραματα! εμ πληρωνουμε για να μπαινουμε στο Internet, εμ θα μας πανε και φυλακη; τοτε ολοι για φυλακη ειμαστε! δεν πιστευω κανεις μας να μην αντεγραφε μια ταινια,παιχνιδι ή να μην κατεβασε καποιο τραγουδι που του αρεσε!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΕΛΙ!! Αυτά τα περί «δημοκρατίας» που αναμασούνται, δεν ξέρω που τα βρήκαν μερικοί. «Δημοκρατία» στο σπίτι του άλλου; Με ξένο κώλο π**στης δηλαδή;επ, εδω διαφωνω! δημοκρατια ειναι δημοκρατια, οπου και να βρισκομαστε! εσυ οταν πας σε σπιτια των φιλων σου, κανεις οτι θελουν;
Panathachamp Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Εμένα η απορία μου είναι,τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά να βρείτε underground sites,torrent sites κλπ, που καταφεύγετε στο insomnia; Παντως δεν πιστευω οτι και να γινει κατι παρανομο εδω μεσα, θα παει καποιος φυλακη! εχουν να ασχολουνται και με πιο σοβαρα πραματα.. με εμας θα καθονται να ασχολουνται;; ξερετε τι underground και αλλα sites εχουν να κλεισουν και ποσα περιμενουν στην σειρα;; Άνοιξε ένα σαιτ,πλήρωνε γι'αυτό και βάλε παράνομα πράματα μετά...
lazaross Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Εμένα η απορία μου είναι' date='τόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά να βρείτε underground sites,torrent sites κλπ, που καταφεύγετε στο insomnia; Άνοιξε ένα σαιτ,πλήρωνε γι'αυτό και βάλε παράνομα πράματα...[/quote']ε καλα, και εσυ λογικα την πρωτη φορα που μπηκες Internet απο forums/mirc θα εμαθες για τετοιου ειδους sites.. Άνοιξε ένα σαιτ,πλήρωνε γι'αυτό και βάλε παράνομα πράματα...τι θελεις να πεις; δεν καταλαβα..
Panathachamp Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 τι θελεις να πεις; δεν καταλαβα.. Να έρθεις στη θέση του admin
lazaross Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 πρωτον δεν ειπα να βαλει κανεις παρανομα πραματα! και μου αρεσει εδω μεσα, δεν ειπα κατι αλλο! δευτερον, οι αλλοι που βαζουν παρανομα πραματα δεν ειναι admins? και εξαλλου χωρις αυτους τωρα δεν θα ειχαμε τραγουδια να ακουμε.. ( δεν κατεβαζω εγω προσωπικα.. ) Και δεν ανοιξα το θεμα για το ban του comfuzio, απλα περιμενα τοσο καιρο και εβλεπα τα bans που πεφτουνε και ο λογος που πεφτουνε. ετσι θελησα να μαθω γιατι υπαρχουν αυτοι οι ΟΠΧ.. με λιγα χρονια αναγκαζεται ο καθε admin να βαλει τους ΟΠΧ χωρις να το θελει, για να ειναι νομιμος, γνωριζοντας ομως οτι μπορει να χασει μεγαλο ποσοστο μελων.. και τελος παντων τα αλλα χιλιαδες forums δεν τα κλεινουν; ολοι με αυτο ασχολουνται; στο iphone γινεται της ******* το καγκελο στα cr@cks, ολα σπασμενα παιχνιδια και προγραμματα.. γιατι δεν τους κανουν τιποτα; τι κανανε; κρυβονται με καποια μεθοδο; αλλαζουν συνεχως servers; εχουν κανει κατι ωστε να μην εμφανιζονται τα περιεχομενα του forum με engine search? δωροδοκησανε; ή εκει ( στισ χωρες εκεινες.. ) κανουν ελευθερα οτι θελουν χωρις να υπαρχουν κανονες;
Panathachamp Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 δευτερον, οι αλλοι που βαζουν παρανομα πραματα δεν ειναι admins? και εξαλλου χωρις αυτους τωρα δεν θα ειχαμε τραγουδια να ακουμε.. ( δεν κατεβαζω εγω προσωπικα.. ) Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και όχι σύμφωνα με το τι κάνουν κάποιοι άλλοι,κάπου αλλού,σωστά; ;-)
-htf-viper151 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 miso re paidia eseis edw th me trelanetai..ta divx diladi i stili pou exete balei ti einai;;;; ola ta divx ma ola einai paranomia..den yparxoun nomima...ti mou lete...yparxoun tainies se divx;;; h mhpws oi ypotitlo pou dinetai einai gia tainies pou pairnoue apo to internet se dvd kai exoun agglikous ypotitlous kai den mporoume na baloume se dvd tous ypotitlous;; ti mou lete twra;;oti epitrepetai auto;;;;;; sygnwmi gia tin epthesi alla den anteksa...kai sygnwmi pou to lew kai etsi alla eiste kapws adikoi..dikaiwma sas..diko sas einai to site den diafwnw alla lete gia kati to opoio apagoreiuetai alla to kanete...me katalabainetai fantazomai etsi;;; giati egw den me katalabainw :-P :-P :-P :-P
lazaross Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 αμα δεν εχει το forum του και ενοτητα για Divx γινεται; εξαλλου : " Κανεις δεν ειναι ασΦαλτος! "
greekzero Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Με υπονοούμενα δεν μπορείς να κανεις νομους αυτό πάει για σένα φιλε Viper τo οποιο σημαίνει δεν μπορείς να κυνηγήσεις νομικά κάποιον επειδή κατεβάζει αλλα και ούτε αυτόν που τους έχει στον server του,δεν κατεβάζει την ταινία κατεβάζει τους subtitles.to site πάντοτε κινείται σε νομικά πλαίσια τo οποιο σημαίνει προσέχει για να έχει από τι στιγμή που νομικά είναι καλυμμένο να έχει στα downloads μερικά subtitles τότε πρέπει να λέμε είμαστε τυχεροί που τα έχει και δεν ψάχνουμε στο net,και μην ξεχνάτε τo insomnia βρίσκετε σε gr domain ελληνικά εγχώρια ύδατα(ευρωπαϊκή ένωση)δεν είναι πάνω σε ένα free domain του τύπου http://www.kitsos.dyndns.org ώστε να παίζει σε στιλ warez.τώρα γιατί μερικά άτομα ανασκαλεύετε θέματα όπως αυτό δεν ξέρω μερικές φορες τι συμφέροντα έχετε(κάποιο ban,κάποιος φίλος που έφαγε ban,). ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.