Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία iso images

EPa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο το καλύτερο πρόγραμμα για δημιουργία .iso image από DVD; (όχι ταινία, απλά files)

1) Με ενδιαφέρει μόνο .iso format.

2) Το alcohol δεν κάνει .iso από DVD

3) Δοκίμασα το πολύ καλό Isobuster αλλά το image που φτιάχνει (.tao που όπως λέει ισοδυναμεί και μπορεί να μετονομαστεί σε .iso) δεν μπορεί να το ανοίξει το winrar (το οποίο φυσιολογικά ανοίγει .iso)

;

Δημοσ.

Και για cd τι υπάρχει; Θέλω να δημιουργήσω isos από παιχνίδια του playstation τα οποία όμως να τρέχουν στο ePSXe!

Δοκίμασα το Alcohol 120% αλλά το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Δοκίμασα το MagicISO το οποίο δεν ανοίγει με το ePSXe. Προσπάθησα και με το IsoBuster, αλλά δεν έκανα απολύτως τίποτε γιατί δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί. Η 'βοήθεια' του κάθε άλλο παρά σε βοηθά!

Δημοσ.

Στην απορία μου θα απαντήσω εγώ! :shock:

Απλά έψαξα και βρήκα αυτό που ζητούσα και είναι άψογο -για τις δικές μου απαιτήσεις! Αν θέλετε και σαν ενδιαφέρει δοκιμάστε το UltraISO! :D

Δημοσ.

Thanks ξερόλα!

Μαρία, το UltraISO που βρήκες είναι ακριβώς αυτό που είπε και ο ξερόλας..

Δημοσ.

Να ομολογήσω την αμαρτία μου δεν το πρόσεξα! Έχει την επωνυμία της εταιρείας και γράφει ότι είναι για dvd & video και έτσι το προσπέρασα. Όταν μπήκα στο download.com το βρήκα μόνο με το βαφτιστικό του το πρόγραμμα και διάβαζα βέβαια και για τις υπόλοιπες χρήσεις του. Το δοκίμασα και είναι αυτό που έψαχνα! Λειτουργεί άψογα' τουλάχιστον για τα isos των παιχνιδιών και το ePSXe τα διαβάζει μια χαρά! Για το dvd δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά να δω πως το δουλεύει. Έχω όμως και το dvd decrypter που είναι κι αυτό πάρα πολύ καλό! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...