Προς το περιεχόμενο

ψυχοφθορα προβληματα με COUNTER STRIKE 1.6

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πρωτο προβλημα : οταν ειμαι μεσα στο παιχνδι και παταω το κουμπι των windows για να βγω, οταν ξαναμπαινω ολα ειναι μαυρα! ετσι αναγκαζομαι να κλεισω το παιχνιδι και να το ξαναανοιξω!!

δευτερο προβλημα : και τις δυο φορες που εγκατεστησα το steam, αφου εκανα και ολα τα updates, μολις παω να παιξω Online κολλαει παρα πολυ και εχω Ping 500-2000!!! την πρωτη ορα επανηλθε μετα απο μια ωρα.. πριν απο λιγο το ξαναεγκατεστησα για αλλο λογο και παλι τα ιδια με το lag!! γιατι μπορει να συμβαινει αυτο; σας εχει συμβει κατι παρομοιο;;

HEEEEEEEEEEEEELP ME PLEASEEEEEEEEE!!!

Δημοσ.

το δευτερο προβλημα λυθηκε. εκανε και Updates χωρις να τα βλεπω.. αλλα το πρωτο;

επισης ποια εντολη γραφω για να φαινεται ο στοχος απο το awp οταν κανω zoom; κατι εγινε και δεν φαινεται ο στοχος..

Δημοσ.

ελεος;

μπορει καποιος να μου πει αν και σε εσας οταν βγαινετε απο το παιχνιδι με alt+tab ή windows και μετα ξαναμπαινετε σας τα εμφανιζει ολα μαυρα;

Δημοσ.

σιγουρα δεν ειναι προβλημα του cs οποτε κοιταξε αλλου!!καλο θα ηταν να δεις και τι drivers της καρτας γραφικων εχεις και τι παιζει με αυτους!!α και ενα "τιπ"!!στο cs οπως και σε αλλα παιχνιδια που θελουν πολλα fps καλο θα ηταν να απενεργοποιησης τον κατακορυφο συγχρονισμο της καρτας...αν δεν το εχεις κανει(always disabled )

Δημοσ.

δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας, ιδιοτητες,ρυθμισεις,για προχωρημενους και βρες καπου (ειναι λιγο διαφορετικο το μενου αν εχεις gforce or ati) τον κατακορυφο συγχρονισμο και απενεργοποιησε το..

Δημοσ.

στα ελληνικα πως ειναι; το εναλλακτικο κεντρο pixel;

και το opengl και το ddirect 3d ειναι στην αντισταθμιση. να τα βαλω καπου αλλου; αποδοση ή ποιοτητα;

Δημοσ.

vertical sync=κατακορυφος συγχρονισμος

εντολες του cs για τα fps :

fps_max 100

cl_weather 0 (στην αζτεκ τα εφε του καιρου σου κατεβαζουν τα fps):P

τα αλλα που αναφερεις δεν εχουν να κανουν η τουλαχιστον δεν ξερω αν εχουν να κανουν οποτε βρες μονο τον κατακορυφο συγχρονισμο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...