Oberon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 vasika kai egw 8a eimai etoimos se enan mhna -an paroume thn adeia-. Perimenw na dw tis vaseis twn sxolwn stis 22-23 tou mhnos
magma Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2005 Κάποιος πρέπει να πληρώνει και τα πνευματικά δικαιώματα στις εταιρίες δίσκων... siga min tous plirwsoume kiolas gia na kanoume diafimisi sta kommatia tous! nomizw (xwris na eimai sigouros omws) oti to katastatiko tis ifpi leei oti den mporoun na paroun xrimata gia dikaiwmata apo mi kerdoskopikous organismous
redxaris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Radio GAGA........... εεε? :???: :???: :???:
theglassicon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Ελα ρε συ ....παλιο τραγούδι των Queen........
theglassicon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Και για να γίνω κατανοητός........... Φτιαξτο εσύ (προσωπική πρωτοβουλεία).....και αν γουστάρει ο admin τη μουσική που παίζεις το λές και σουπερ ντουπερ Ινσόμνια ρέντιο στέσιον........βάγκον.
redxaris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Και για να γίνω κατανοητός...........Φτιαξτο εσύ (προσωπική πρωτοβουλεία).....και αν γουστάρει ο admin τη μουσική που παίζεις το λές και σουπερ ντουπερ Ινσόμνια ρέντιο στέσιον........βάγκον. αυτο ειναι καλη ιδεα,και ετσι οπως πανε τα πραγματα μαλλον ετσι θα γινει,δυστηχως δεν εχω τις γνωσεις να το κανω μονος μου οποτε θα χρειαστω τη βοηθεια απο πολλα ατομα!! ααα και κατι αλλο,εγω εστειλα pm στον ΗΑL αλλα η η ιδεα και το ολο σκηνικο δεν τον ενδιεφερε και δεν μου απαντησε - η δεν εχει προλαβει-η...η.η...η.... Αλλα πιστευω οτι εχεις απολυτο δικιο οτι καλο θα ηταν να φτιαξουμε τον σταθμο και αν αρεσει και θελουν τον κανουμε σταθμο του insomnia αλλιως βλεπουμε τι κανουμε!!! edit: το τραγουδακι πως το λενε γιατι σκαλωσα που δε το θυμαμε?? :grin: :grin:
theglassicon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Ελα ρε συ....... Ο admin είναι βιοπαλεστηής άνθρωπος....... Φήμες που τον θέλουν εξωγήινο ...απόγονο των Παλαιών είναι αναληθείς..... Στο section software θα είχες καλύτερη τύχη..... Παιδιά από εδό το έχουν ήδη και δουλεύει...._dim- To insomnia είναι τεχνολογικό φόρουμ....όχι καλιτεχνικό...... ελπίζω να βοήθησα....
redxaris Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Οτι βοηθησες ειναι σιγουρο! Εγω δεν ειπα γιατι δεν μου εχει απαντησει ο admin σιγουρα εχει να κανει πολυ σημαντικοτερα πραγματα. Για τον _dim-b το ξερω και μου ειπε πως αν και δεν μπορει να το αναλαβει θα με βοηθησει με καποιες οδηγιες! θα περιμενω μεχρι αυριο και αν δεν γινει τπτ θα τα βαλω στο software και ελπιζω καποια παιδια απο εδω να εχουν ορεξη και χρονο να τον φτιαξουμε! Παντως πιστευω οτι ειναι καλη φαση ασχετα απο το καλιτεχνικο κομματι να ασχοληθεις με κατι τετοιο γιατι μαθαινεις αρκετα πραγματα γιατι οπως μου ειπαν αρκετοι δεν ειναι και το πιο ευκολο να φτιαξεις εναν σταθμο!οποτε πιστευω οτι καλυπτουμε το τεχνολογικο κομματι!! Αλλα δεν μου ειπες αν φτιαχτει θα αναλαβεις καμια ωριτσα με oldies?(το ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε δεν το εχω ακουσει ποτε μου) thks για τις συμβουλες!!!!!!!!!
Cristina Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 re paidia, oxi oti mou peftei logos kai signomi kiolas, alla einai dim_b kai oxi _dim-b :roll: Θα έλεγε ο Eddie... :roll:
theglassicon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Oldies.........προσβάλεις γέρον άνθρωπο; Μακάρι φίλε μου μακάρι.....αλλά ο Ε.Σ. με καλεί...... Περιμένω πμ σου για εξεύρεση software......έχεις 2 μέρες πριν βάλω τα χακί.... Α και μια παρότρυνση..... Πρώτα κάνε και μετά ρώτα....... Να είσαι σίγουρος πως πολοί άνθρωποι θα ακολουθήσουν το παράδειγμα οποιουδήποτε δημιουργού..... Τα ακούσματά μου είναι κάφρικα ...... αν ακόμα προσφέρεις ώρα εδώ είμαστε.....
theglassicon Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Τώρα το είδα.....είμαι λίγο γκάου με το πληκτρολόγιπ.......
redxaris Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Λοιπον σημερα μου εστειλε pm ο ΗΑL και μου ειπε οτι μπορουμε να τον φτιαξουμε τον σταθμο(ο ιδιος δεν εχει χρονο να ασχοληθει) οποτε οποιος μπορει να βοηθησει ειναι ευπροσδεκτος!! Εγω μετα απο καποια site που μου εδωσε ο theglassicon κατεβασα το shoutcast και το kαι το εβαλα αλλα απο εκει και περα δεν εβγαλα ακρη!! οποιος ξερει τι κανω παρακατω ασ βοηθησει!!!
DrLo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Να κάνω μια ερώτηση άσχετου ? Το bandwith limit του insomnia θα άντεχε κάτι τέτοιο ?
greekzero Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2005 Μα δε τους είπε κανεις ότι θα κάνουνε streaming μέσο του server insomnia ο κάθε dj θα κάνει streaming με τo bandwith που έχει αυτός με βάση τι σύνδεση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.