Προς το περιεχόμενο

ΒΑΦΗ ΟΘΟΝΗΣ Κ Pc Case


De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ήθελα να ρωτήσω με τι είδους σπρέι να βάψω το πλαστικό μέρος της οθόνης και του case του υπολογιστή μου;Τα σιδερένια καπάκια του case βάφονται με οποιοδήποτε σπρέι για μεταλλικά αντικείμενα,γιατί εύκολα τρίβονται με γιαλόχαρτο και βάφονται.Στο παρελθόν δοκίμασα να βάψω πλαστικό παρόμοιο με της οθόνης με απλο σπρέι για μεταλλο αλλά με τον καιρό άρχισε να ξεφτίζει.Θέλω γενικές οδηγίες για το βάψιμο γιατί θέλω να πετύχει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για οθόνες/εκτυπωτές/scanners κτλ πλαστικά θα χρειαστείς μπογιά για πλαστικό.

Προτείνω να μην χρησιμοποιήσεις full gloss χρώμματα - φαίνονται έντονα οι όποιες ατέλειες/σημάδια. Ιδίως για οθόνη θα χρειαστεί να λύσεις τα καπάκια, κ προσοχή να μην βάψεις κάποιο εσωτερικό εξάρτημα (συνήθως μετά από βαψίματα ξεχνάς κ εγγυήσεις). Κ με spray μπορείς να κάνεις δουλειά εύκολα κ γρήγορα με ικανοποιητικό αποτέλεσμα χωρίς να ξοδευτείς σε μπογιές.

Με τρίψιμο-αστάρι-τρίψιμο-πιστόλι σαφώς κάνεις καλύτερη δουλειά αλλά εκτός από τα εργαλεία κ το παραπάνω κόστος προυποθέτει να έχεις κ κάποιες γνώσεις/εμπειρίες για να πάρεις επαγγελματικό αποτέλεσμα.

 

 

/sc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sas efxaristw olous gia thn voh8eia sas panw sto 8ema.Mallon 8a perimenw ligous mhnes akoma na lh3ei h eggysh gia thn o8onh alla pros to paron mallon 8a paw na promh8eftw ta ylika.Yparxei pi8anothta thn mpogia gia plastika na thn vrw se spray?Mhpws se magazi me eidh modelismou thlekatey8ynomena aftokinhtakia aeroplanakia ki etsi??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα την βρείς ακόμα και σε συνοικιακό χρωματοπωλείο σε spray, απλά ζήτα μπογιά για πλαστικό.

Από θέμα τιμής είναι ελάχιστα πιο ακριβή από την αντίστοιχη για μέταλλα.

Όπως κ σε πολλά άλλα έτσι κ στα χρώματα ότι πληρώνεις παίρνεις, όσον αφορά μάρκες.

 

 

/sc

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...