Xplayer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2001 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2001 Δεν μπορώ να αποθηκεύσω το Password <BR>( για Hotmail ) στο Outlook Express<BR>Δεν έχω αφήσει κουτάκι και κουτάκι να κάνω κλικ.<BR>Το PC τα αλλά password μου τα αποθηκεύει.<BR>Καμιά ιδέα<BR> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magma Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2001 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2001 Mporei na lew kai blakeia h na to exeis kanei idi,exeis dokimasei na afiseis to password keno kai otan sto zitisei na tou peis tote na to 8ymatai?<P>------------------<BR><B> <A HREF="http://spinnerdz.cjb.net" TARGET=_blank>~~{m@gma}~~</A> </B></FONT c> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xplayer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2001 Σ ευχαριστώ αλλά το έχω δοκιμάσει<BR>ʼλλη ιδέα κανείς ?<BR> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2001 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2001 Δοκίμασε να σβήσεις το λογαριασμό και να τον ξαναπεράσεις μήπως και λυθεί το πρόβλημα.<P>Πάντως δεν μου έχει ξανατύχει κατι τέτοιο.<P> Sakis <P>------------------<BR>Επειδή δεν έχω την δυνατότητα να διαβάζω όλα τα post λόγω έλλειψης χρόνου, για οτιδήποτε e-mail me.<P>[email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xplayer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2001 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2001 Και αυτό το έχω κάνει , και μάλιστα 3-4 φορές <BR>Σ ευχαριστώ πάντως<BR>Ρίξτε ιδέες παιδία γιατί είναι πολύ σπαστικό<BR> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.