Προς το περιεχόμενο

πως καθαριζουμε TFT οθονες?

redxaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εκτος απο τα ειδικα πανακια που υπαρχουν στο εμποριο ολοι εσεις που εχετε TFT οθονες πως τις καθαριζετε?

Εβαλα οινοπνευμα αλλα τπτ καμια αλλη ιδεα? :???:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εάν βλέπεις ακόμα κάτι στην κατεστραμένη από το οινόπνευμα οθόνη σου, πήγαινε στο πλαίσιο να αγοράσεις πανάκια εμποτισμένα με ειδικό υγρό

εάν βλέπεις ακόμα κάτι στην κατεστραμένη από το οινόπνευμα οθόνη σου, πήγαινε στο πλαίσιο να αγοράσεις πανάκια εμποτισμένα με ειδικό υγρό

κι ομως η οθονη δεν επαθε τπτ(δεν εχυσα το οινοπνευμα στην οθονη σε ειδικο πανακι που ειχε το εβαλα)απλα το το πανακι που εχω βγαζει την σκονη και οχι τυχον σημαδια!!

Mε σφουγγαράκι αλλά το χοντρό με το συρματάκι' date=' αφού πρώτα απλώσεις λίγο βιακάλ (Πρόσεχε με απαλές κινήσεις!)

Δεν πιστεύω να....[/quote']

καλα φοβερο αστειο πρεπει να σου πηρε ωρες να το σκεφτεις!

Ας το κλειδωσει καποιος mod γιατι θα εχουμε τσακωμους και δεν αξιζει στο forum!!

οχι βεβαια δεν ειναι σοβαρη ερωτηση το τι μπορεις να κανεις για να γλιτωσεις τα λεφτα για τα ειδικα πανακια η αν δεν εχεις ειδικα πανακια τη στιγμη που βλεπεις λερωμενη την οθονη,ειναι κατι ανουσιο και ρωτησα για πλακα και οχι γιατι ειδα την οθονη μου λερωμενη και δεν ειχα πανακια να την καθαρισω...

Ειναι βλεπεις το χομπι μου να ανοιγω ανουσια καινουργια topic και να απανταω εριστικα στους αλλους!

Με απιονισμένο νερό καθαρίζει η TFT, την κλείνεις βάζεις λίγο σε βαμβάκι την περνάς και είναι σαν καινούργια

Σε ευχαριστω getty θα το δοκιμασω!

redxaris sorry αν σού χάλασα τη διάθεση ένα αστειάκι είπα να κάνω.Αλλά αν ρώταγες από εκεί πού πήρες την οθόνη νομίζω θα σού έλεγαν με τι καθαρίζεται.

Και απο εμενα συγνωμη αν φανηκα επιθετικος η αληθεια ειναι οτι ξεφυγα και ηταν λαθος η συμπεριφορα μου!

Ξερω πως υπαρχουν πανακια κτλπ αλλα ενας λακαμας φιλος μου ΦΤΕΡΝΙΣΤΙΚΕ πανω στην οθονη σημερα το βραδυ και η οθονη εγινε σλοκω!

Για αυτο ρωτησα μηπως καποιος εχει δοκιμασει κατι αλλο προχειρο!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...