Προς το περιεχόμενο

Εδώ σας θέλω.....χρειάζομαι ένα πρόγραμμα....

abeness

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρειάζομαι ένα πρόγραμμα που να<p>α) σε γραμμή ISDN να αναγνωρίζει και να καταγράφει της εισερχόμενες αλλά και της εξερχόμενες τηλεφωνικές κλείσεις ΚΑΙ <p>Β) να μαγνητοσκοπεί ΑΥΤΟΜΑΤΑ της όλες της τηλεφωνικές συνομιλίες που γίνονται <p>Εδώ σας θέλω μάγκες wink.gif" border="0

Δημοσ.

To proto pou les ginetai poli eukola me to "phone collector" to deutero pou les mallon tha xreasteis ena modem kai profanos kapio allo programma "den exo idea pio".Alla ama ta pas kala me ta ilektronika mporeis na valeis ena kasetofonaki me dinatotita "VOX" -diladi molis stin eisodo mic parei sima grafei kai molis stamatisei o ixos na stamatisei na grafei , kai na to sindeseis poli aneta stin grammi tou tilefonou me dio piknotes 100nf poliesteras se seira me tin grammi stin eisodo tou mic....tora an kaneis allos edo mesa kserei kati as to pei..... cool.gif" border="0

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε smile.gif" border="0 <p>Για καταγραφή τηλ. συνδιαλέξεων το Veritape >>> Εδώ! Χρειάζεσαι όμως αναλογικό modem!!! ʼσε που δεν δουλεύει σε όλα. Κοίτα λίγο εδώ.<p>Για αναγνώριση κλήσης είτε το Phone Collector (για netMod) ή το ISDN Caller Identity (για ISDN TA).<p>Για καταγραφή εξερχόμενων >>> το CapiDog - αλλά χρειάζεσαι ISDN TA και μάλιστα της AVM ή της SciTel (δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα) ή της Teledat (επίσης δεν κυκλοφορεί στην Ελλάδα).<p>(όλα τα παραπάνω προγράμματα είναι freeware)<p>Πάντως ένα πρόγραμμα για να τα κάνει όλα αυτά που ζητάς, δεν νομίζω να υπάρχει.

Δημοσ.

Για αυτό λέω... Εδώ σας θέλω...

κάποιος φίλος μου είπε οτι κάτι τέτοιο πρέπει να κάνει το judas professional αλλά δεν το βρείσκο πουθενα μήπος ξέρει κάπιος κάτι για αυτό;;;;

Δημοσ.

Φιλε abenesss αυτο θες http://www.imptec.com/ ηχογραφει και ολας αν δεν σου κανει πες να σου στειλω κατι αλλο που το ειχα και ηχογραφουσε αυτοματα αλλα αυτη την στιγμη δεν το θυμαμαι

Δημοσ.

Φίλε xlmk δεν ξερω αν δουλέψουν για το σκοπό που τα θέλω,... πάντως και απο μόνο του το site φυσάει... μπράβο σου.

Πάντως αν θυμηθείς και το άλλο προγραμματάκι που λές κάνε post μιας και το θέμα είναι να κάνει ΑΥΤΟΜΑΤΗ εγγραφή....<p>[ 13-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: abeness ]</p>

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Φίλε Diver αν και μετά από 3 χρόνια…. ωστόσο σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων… πάντως αν ξέρεις κανένα πρόγραμμα που να κάνει το ίδιο σε DSL πιστεύω θα ήταν ποιο χρήσιμο ποια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...