Προς το περιεχόμενο

Netmod και δεύτερο ISDN/ADSL Modem


PlaStiK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω εγκαταστήσει γραμμή ISDN στο σπίτι και για λόγους καλωδίωσης το netmod βρίσκεται στο υπόγειο, απ'όπου φεύγουν τα τηλεφωνικά καλώδια για όλα τα δωμάτια του σπιτιού,έτσι μπορούμε και μοιράζουμε τις 2 γραμμές σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού. Προς το παρόν χρησιμοποιώ αναλογικό modem, οπότε δεν έχω πρόβλημα να συνδέομαι απο το 2ο όροφο που είναι το PC μου.

Αν θέλω να βάλω σύνδεση ISDN όμως, πως είναι δυνατόν να γίνει χωρίς να συνδέσω απευθείας το netmod με τον υπολογιστή; Μπορώ να συνδέσω ένα 2ο isdn modem στην υποδοχή S0/S1 του netmod; Μιλάμε για αποσταση περίπου 15-20 μέτρων μεταξύ netmod (υπόγειο) και υπολογιστή (2ος όροφος). Και αν βάλω adsl, πώς μπορεί να γίνει μια αντίστοιχη συνδεσμολογία;

Ευχαριστώ πολύ :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mπορείς να βάλεις isdn modem πάνω στο netmod, το συνδεεις όμως στις RJ-45 υποδοχές του και όχι στις RJ-11 όπου δουλεύει το POTS. Οπότε θα πρέπει να τραβήξεις καλώδιο... Αν βάλεις DSL, θα πρέπει πριν το netmod να βάλεις το splitter και από το splitter να τραβήξεις πάλι καλώδιο για το ADSL modem/router.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...