MaTRiX57 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 egw pali sto spiti pou noikiasa yphrxe mia thlefwnikh grammh h opoia epaize kai h8ele h idiokthtria na thn krathsw giati htan ths giagias ths klp gia psyxologikous logous... molis vlepw to noumero mou kanei kati klik... pou to 3erw pou to 3erw lew? e loipon emoiaze me to PALIO helpdesk gnwsths trapezas sthn opoia eimai kai pelaths... to afhsa mia evdomada na dw ti 8a ginei!! E milame xtypage 20 fores thn hmera OLES tis wres!!! Klemmenes kartes,provlhma sto ATM, asxetes erwthseis trapezikoi periexomenou, mexri kai poio einai to pin me rwthsane kai tous lew 7777 valte kamia dekaria fores kai 8a mpei... (xlouppp) telika ekana aithsh gia nea syndesh kai thn ekana kai DSL aneta... to allo thlefwno paramenei termatismeno sto kafao katw mono kai mou plhrwnei to pagio h spitonoikokyra gia na mh to xasei (eipame ths giagias htan klp)
HQ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2005 ego pali me tin idia diadikasia pou eipate parapano (isdn+2 msn) tixainei na eimai ....eutixos oxi kineziki presvia oute kai kamia trapeza alla ellinikos foreas allou eidous .pio siggekrimena eimai o OAED!!!!.meta apo ta apeira til pou dextika ta teleutea 5 xronia....ores 8-2 to proi boro na sas enimeroso gia ola ta zitimata pou aforoun ton oaed .eutixos pou arxika pigaina sxoleio meta sxoli kai meta douleia.na do tora pou paraitithika ti tha kano.mallon prepei na ksekiniso na pigaino pali sti sxoli (kali aformi gia diavasma pados)
lalexoulhs Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 File Vangosmech exeis skeutei na to ekmetaleuteis gia na matheis kinezika anef didaskalou ??? Kalo kouragio p.s. emena me epernan xronia spiti anti gia to limenarxio kai to logistirio ths ella'i's (ladia bouthra klp) Pantos einai polu priksarx....ed merikoi kai den ksekolane me tipota.
Vangosmech Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 χαχαχχαχαχ!!!!!Αυτό με τα βούτυρα και το άλλο με την Τράπεζα ήταν άψογα...Ειδικά αν βλέπεις τον αρ. τηλεφώνου και σου θυμίζει κάτι....χαχαχ..Τέσπα δεν είναι σωστό να γελάω, ο κάφρος, γιατί κι εγώ δεν είμαι καλύτερος.... Πάντως απλά κάνω υπομονή για μία εβδομάδα ακόμη, να τελειώσει η ρημαδοεξεταστική, και μετά ένα πρωί θα πάω στον πλησιέστερο ΟΤΕ να αλλάξω τον αριθμό...Τόσο απλά..Δε θα χαλάω την ηρεμία μου επειδή κάποιοι δεν ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους σχετικά με αλλαγές στα τηλέφωνά τους και φυσικά δεν ασχολούνται καν με τις ήδη υπάρχουσες καταχωρήσεις σε Τύπο, ιστοσελίδες κλπ... Επίσης έχω να πω ότι η Πρεσβεία ουδέποτε απάντησε στο mail μου, στο οποίο τους ανέφερα το πρόβλημα μου...Αυτά για τους Κινέζους... Η ιδέα να μάθω Κινέζικα έιναι πολύ καλή, ήδη κάνει ένας κολλητός μου και δεν κάνω πλάκα, ξεκίνησε πέρσι πολύ πριν αποκτήσω εγώ τον αριθμό αυτό...Και μου έμαθε τα βασικά, αλλά ρε παιδια πολύ δύσκολα και βαριέμαι κιόλας...Πάντως αυτό που συνέβη στο φίλο MATRIX με τους ψυχολογικούς λόγους είναι θεϊκό...Καλό βράδυ και καλά κουράγια στους ομοιπαθούντες.....
agent_smith Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Egw auto to pragma to exw pathei me to kinito mou prepei na to eixe kapios Kostas kai kata simptosi me lene kai emena Kosta. Exw pathei megali nila sas lew me auto to prgagma katarxas tha sas pw ta astia Me pernoun ena apogeuma kai mou lene ela Kosta, o Giannis eimai apo to xirostasio stin mani.... Doooing!!! Alles fores mou exoun zitisi ilika oikodomon Kai to xirotero pou paraligo na pathw xoris plaka anakopi einai otan kapios me pernei me periergo ifos kapos tromagmenos kai mou eipe to Patriko onoma tis manas mou kai egw nomiza pos eixe ginei kati. Pantos auta ta pragmata kamia fora einai poly enoxlitika.
charis_k Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 TELIKA xreiastikan mono 19 mhnes gia na exw to kefali mou isixo kai swsto logariasmo..... O trexon/teleutaios einai.............. d..dd...ddd.en mporw na to grapsw.... DIOR8WMENOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
theoritikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εμένα πάλι πριν απο 3 χρόνια είχαν μπερδέψει το νούμερο μου με το νούμερο ενός κέντρου που αφορά ξένους καθηγητές που εργάζονται στην Ελλάδα. Το δικό μου τελειώνει σε 3 και το δικό τους σε 8 . Πρίν το καταλάβω, πέρναν τηλέφωνο διάφοροι καθηγητές και με ρωτούσαν στα Αγγλικά διάφορα. Επειδή πάω σε ιδιωτικό Αμερικάνικο κολέγιο νόμιζα πως ήταν απο εκεί. Μια μέρα όμως, με παίρνει τηλέφωνο ένας Αυστραλός και με ρωτούσε διάφορα πράγματα για την visa επειδή είχε σχεδόν λήξει και ήθελε να την ανανεώσει. Τι δίαολο μου ρωτάει αυτός σκέφτικα. Περνάει κανα πεντάλεπτο αφου του εξιγούσα ότι ήξερα για αυτό το θέμα τον ρωτάω "Ωραία, αλλά γιατί πήρατε τηλέφωνο σε εμένα?" "Δεν είναι το athens center?" με ρωτάει " Οχι, πήρατε σε τηλέφωνο σπιτιού!!!!!!" "Τι πράγμα? Δεν το .......8?" "Οχι είναι το ......3 . Που βρήκατε το νούμερο?" "Στο site του οργανισμού. Καλο θα ήταν να τους ενημερώσετε για το λάθος νούμερο, διαφορετικά να τους ζητήσετε μισθό για την βοήθεια ποτ παρέχετε (σωστός ο Αυστραλός )" Λοιπόν κοιτάω το site τους και όντως ο άνθρωπος είχε μπερδέψει τα νούμερα. Ακόμα την λεώ αυτή την ιστορία και γελάω....
^ACID_BURN^ Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εμένα με παίρνουν τηλέφωνα να μου ζητούν μοντέλα (ανδρες - γυναίκες). Μετά από λίγο καιρό κατάλαβα πως κάνουν λάθος ένα νούμερο στο σταθερό. Παίρνουν σε μια μεγάλη αντιπροσωπεία εσωρούχων!
Vangosmech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 το θέμα ρε φίλε θεωρητικέ είναι ότι κι εγώ το είδα το site που έδινε το τηλ μου σαν αυτό της Κινέζικης Πρεσβείας, αλλά στο mail που έστειλα ουδέποτε μου απάντησε κάποιος.....Και φυσικά ούτε και στην κινέζικη πρεσβεία που έστειλα mail απαντήσανε...Οπότε όλο το section επικοινωνία των εν λόγω sites είναι πιστεύω για τα μάτια του κόσμου...Ελπίζω τουλ/στον να έληξε το πρόβλημα σου.....
vagos789 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Εμένα με παίρνουν τηλέφωνα να μου ζητούν μοντέλα (ανδρες - γυναίκες).Μετά από λίγο καιρό κατάλαβα πως κάνουν λάθος ένα νούμερο στο σταθερό. Παίρνουν σε μια μεγάλη αντιπροσωπεία εσωρούχων! Κλωτσησες την τυχη σου...
theoritikos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2005 το θέμα ρε φίλε θεωρητικέ είναι ότι κι εγώ το είδα το site που έδινε το τηλ μου σαν αυτό της Κινέζικης Πρεσβείας, αλλά στο mail που έστειλα ουδέποτε μου απάντησε κάποιος.....Και φυσικά ούτε και στην κινέζικη πρεσβεία που έστειλα mail απαντήσανε...Οπότε όλο το section επικοινωνία των εν λόγω sites είναι πιστεύω για τα μάτια του κόσμου...Ελπίζω τουλ/στον να έληξε το πρόβλημα σου..... Ναι έχει λυθεί το πρόβλημα μου εδω και πολύ καιρό. Στην περιπτωσή σου μου φαίνεται πως οι κινέζοι της πρεσβίας κάνουν κυριολεκτικά τον Κινέζο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.