sironoui Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Πριν απο μία εβδομάδα η Νec MultiSync V721 του pc μου στην ανάλυση 800 x 600 παραμορφώθηκε η εικόνα και τώρα λειτουργεί σωστά μόνο τις άλλες αναλύσεις οθόνης.Μπορεί κάποιος να μου πεί αν μπορώ να την φτιάξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sironoui Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Πριν απο μία εβδομάδα η Νec MultiSync V721 του pc μου στην ανάλυση 800 x 600 παραμορφώθηκε η εικόνα και τώρα λειτουργεί σωστά μόνο τις άλλες αναλύσεις οθόνης.Μπορεί κάποιος να μου πεί αν μπορώ να την φτιάξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκίμασε, αν μπορείς, να αλλάξεις τη συχνότητα ανανέωσης για την ανάλυση 800x600 με καποιο tool της κάρτας γραφικών σου, ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκίμασε, αν μπορείς, να αλλάξεις τη συχνότητα ανανέωσης για την ανάλυση 800x600 με καποιο tool της κάρτας γραφικών σου, ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
206CC Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Πριν απο μία εβδομάδα η Νec MultiSync V721 του pc μου στην ανάλυση 800 x 600 παραμορφώθηκε η εικόνα και τώρα λειτουργεί σωστά μόνο τις άλλες αναλύσεις οθόνης.Μπορεί κάποιος να μου πεί αν μπορώ να την φτιάξω? mipos exeis problima me tous driver ths kartas grafikon? prospathise na eggatastiseis neous driver kai malon tha sou lisei to problima. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
206CC Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2005 Πριν απο μία εβδομάδα η Νec MultiSync V721 του pc μου στην ανάλυση 800 x 600 παραμορφώθηκε η εικόνα και τώρα λειτουργεί σωστά μόνο τις άλλες αναλύσεις οθόνης.Μπορεί κάποιος να μου πεί αν μπορώ να την φτιάξω? mipos exeis problima me tous driver ths kartas grafikon? prospathise na eggatastiseis neous driver kai malon tha sou lisei to problima. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.