Προς το περιεχόμενο

Χαθηκε!

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Χθες μετα απο το μηνιαιο format μου, παρατηρησα οτι χαθηκε απο το Control Panel/Performance and Maintenance η επιλογη Add new device!!!Πως θα την επαναφερω???

Δημοσ.
Ti format ekanes? Mipos perases apo pano to leitourgiko? Poia version ton windows perases?

Oχι κανονικο full NTFS format εκανα.Απλα καθε φορα μου αντικαθιστα την επιλογη Add Hardware με το Device Manager μετα απο 2-3 μερες με τα νεα Win.Εδω και 2 χρονια χρησιμοποιω τα Win XP Pro SP2

Δημοσ.
"μετα απο το μηνιαιο format μου"

Xmmmm kati san pagio mou akougetai! Xrewneis kai fpa????

Eγω καλυτερα θα το χαρακτηριζα ως μια ''παγια'' μηνιαια αναγκη των Win XP και μιλαμε φυσικα για αυθεντικο software.Το θεμα ειναι οτι αλλες εγκαταστασεις των Win ''καθονται'' σωστα και ολα δουλευουν ρολοι, αλλα 1 στις 4 ειναι προβληματικη, με διαφορα εκνευριστικα συμπτωματα:αλλοτε καποιες συσκευες δεν δουλευουν σωστα, αλλοτε δεν εχω καθολου ιντερνετ...

Δημοσ.
Xaras to kouragio sou...

Emena mia fora meta apo format den douleue to Modem Options (apo to Control Panel). Ksanaekana format kai estrwse...

Ε και εμενα κατι τετοια μου κανουν καθε τοσο και τσαντιζομαι.Ισως να εφαρμοσω το Norton Ghost την επομενη φορα που θα μου κανουν ιστοριες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...