weirdo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 pedes exw thn karta tv ths pinacle pctv rave, exei ena programataki gia na pezei ala psaxnw gia kati kalitero, exete upopsin sas kati ?
Galaxy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Οχι και μπερδεμενο ... το καλυτερο free και ελαφρυ οσο θες ειναι και καλη εικονα , πολυ γρηγορο στην αλλαγη και με νεες εκδοσεις συνεχως .. Ε ολα αυτα αρκουν ...
weirdo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 de mporo na katalavo, apo thn stigmi pou to ekana setup xa8ike h eikona k apo to programa ths cartas k apo to DScaler
weirdo Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 loipon, to evAla 3 fores, ka8e fora pou to vazo h karta nekronei k prepei na tyhn kano apegatastash, uparxei kapio alo programa ?
nzeppos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Όπως είπα και πριν καλύτερο από το DScaler δεν νομίζω να υπάρχει. Τι ακριβώς γίνεται και δεν δουλεύει σε σένα δεν ξέρω. Είχα ακούσει καλά λόγια και για το WinDVR3 της Intervideo, αλλά δεν ενθουσιάστηκα όταν το έβαλα. Και δεν είναι και free.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2005 Το dscaler δε χρησιμοποιεί drivers της κάρτας tv. Εγώ θα πρότεινα να τους απεγκαταστήσεις τελείως. Επίσης θα χρειαστεί ένα αλφα setup του Dscaler όπως να ορίσεις tv card και κατάλληλο tuner, και να κάνεις scan για τα κανάλια....Δεν είναι δύσκολο... Και αν ακόμα υπάρχει πρόβλημα μπορείς να κοιτάξεις στα support forums. (Το λινκ θα το βρείς απο το site του Dscaler.org) Ως εναλλακτικό (αλλά όχι όσο καλό όσο το Dscaler) προτείνω το K!TV που εχει τις βάσεις του στο Dscaler αλλα είναι πιο φιλικό (?) ... http://www.kastortv.org/ Περισσότερα στο http://www.tv-cards.com κάτω απο την κατηγορία 3rd party apps
insomniac_new Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Καλύτερο από το Windvr 3 δεν έχω δει.Δοκίμασε το !!!
weirdo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 xrisimopoio edw k kero to Windvr 3, arketa euxristo ala k varu... uparxei kati alo pou na kanei capture se mpg ? euxaristo.
sotos65 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 @Praetorian Και γω το dscaler έχω για να δουλεύω μια pctv rave (μιας και οι drivers της pinnacle δίνουν αισχρή εικόνα), αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να μη βάλεις τους drivers (ασχέτως ότι δεν τους χρειάζεται το dscaler) διότι αλλιώς τα windows δεν βλέπουν τη κάρτα, αλλά θα τη παρουσιάζουν με θαυμαστικό στο device manager. Αν θυμάμαι καλά, κάποια στιγμή που δοκίμασα χωρίς τους drivers δεν την έβλεπε ούτε το dscaler. Για μένα το βασικό πρόβλημα για τη συνεργασία της rave με τα υπόλοιπα προγράμματα είναι οι drivers της pinnacle, ειδικά όταν δουλεύει με το tuner κι όχι από την είσοδο composite ή s-video. Παλιότερες rave είχαν τουλάχιστον το πλεονέκτημα να μπορούν να δουλεύουν και με εναλλακτικούς drivers, αυτή που έχω με το tuner ΜΤ2050 δεν έχω καταφέρει να τη δουλέψω μ' αυτούς. Οπότε μόνο το dscaler (ή το K!TV) για μένα μπορεί να θεωρηθεί καλή λύση.
sotos65 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 @weirdo Το dscaler έχει διάφορες επιλογές για τη rave, δεν είναι όλες ίδιες, οπότε πρέπει να διαλέξεις τη σωστή αναλόγως ποια έκδοση έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.