Προς το περιεχόμενο

tv program

weirdo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι και μπερδεμενο ... το καλυτερο free και ελαφρυ οσο θες ειναι και καλη εικονα , πολυ γρηγορο στην αλλαγη και με νεες εκδοσεις συνεχως .. Ε ολα αυτα αρκουν ...

Δημοσ.

Όπως είπα και πριν καλύτερο από το DScaler δεν νομίζω να υπάρχει. Τι ακριβώς γίνεται και δεν δουλεύει σε σένα δεν ξέρω. Είχα ακούσει καλά λόγια και για το WinDVR3 της Intervideo, αλλά δεν ενθουσιάστηκα όταν το έβαλα. Και δεν είναι και free.

• Moderators
Δημοσ.

Το dscaler δε χρησιμοποιεί drivers της κάρτας tv. Εγώ θα πρότεινα να τους απεγκαταστήσεις τελείως. Επίσης θα χρειαστεί ένα αλφα setup του Dscaler όπως να ορίσεις tv card και κατάλληλο tuner, και να κάνεις scan για τα κανάλια....Δεν είναι δύσκολο... Και αν ακόμα υπάρχει πρόβλημα μπορείς να κοιτάξεις στα support forums. (Το λινκ θα το βρείς απο το site του Dscaler.org)

Ως εναλλακτικό (αλλά όχι όσο καλό όσο το Dscaler) προτείνω το K!TV που εχει τις βάσεις του στο Dscaler αλλα είναι πιο φιλικό (?) ...

http://www.kastortv.org/

Περισσότερα στο http://www.tv-cards.com κάτω απο την κατηγορία 3rd party apps

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

@Praetorian

Και γω το dscaler έχω για να δουλεύω μια pctv rave (μιας και οι drivers της pinnacle δίνουν αισχρή εικόνα), αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν μπορείς να μη βάλεις τους drivers (ασχέτως ότι δεν τους χρειάζεται το dscaler) διότι αλλιώς τα windows δεν βλέπουν τη κάρτα, αλλά θα τη παρουσιάζουν με θαυμαστικό στο device manager. Αν θυμάμαι καλά, κάποια στιγμή που δοκίμασα χωρίς τους drivers δεν την έβλεπε ούτε το dscaler.

Για μένα το βασικό πρόβλημα για τη συνεργασία της rave με τα υπόλοιπα προγράμματα είναι οι drivers της pinnacle, ειδικά όταν δουλεύει με το tuner κι όχι από την είσοδο composite ή s-video. Παλιότερες rave είχαν τουλάχιστον το πλεονέκτημα να μπορούν να δουλεύουν και με εναλλακτικούς drivers, αυτή που έχω με το tuner ΜΤ2050 δεν έχω καταφέρει να τη δουλέψω μ' αυτούς. Οπότε μόνο το dscaler (ή το K!TV) για μένα μπορεί να θεωρηθεί καλή λύση.

Δημοσ.

@weirdo

Το dscaler έχει διάφορες επιλογές για τη rave, δεν είναι όλες ίδιες, οπότε πρέπει να διαλέξεις τη σωστή αναλόγως ποια έκδοση έχεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...