TSOPK Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2005 Ύμαρτον, τα Χριστούγενα θα μου τελειώσει, καλά μα πως τα καταφέρατε???? Και έχω και DSL. Δεν το κατεβαζεις απο καλο θειο φαινεται.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Funisher agori mou emeis den katevazoume games apo net ta agorazoume retail...gia ti mas perases den katalava... p.s. sto kato kato parto san xmas present....a shity present btw...
TheFunisher Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2005 Και εγώ τα αγοράζω μωρε. Αυτό είναι ειδική περίπτωση, δεν υπάρχει πουθενά οπότε αναγκαστηκά για να το παίξω θα το κατεβάσω. Να 'ναι καλά ο θείος!!!!
TheFunisher Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2005 Σε 200.000 χρόνια οι υπολογιστές θα έχουν καταργηθεί όπως και το Internet ο κόσμος θα κυβερνήτε από μηχανές, η γή θα έχει φτάσει στο τέλοςτης, ο ανθρώπινος πληθυσμός θα έχει μειωθεί μετά από τον 20ο παγκόσμιο πόλεμο, εξωγήνοι θα ζουν ανάμεσα μας, ο μέσως όρος ζωής του ανθρώπου θα είναι τα 2.000 χρόνια, και θα φαινόμαστε λες και ειμαστε 20, θα έχει γίνει μέχρι και τετάρτη παρουσία, το φεγγάρι θα έχει καταστραγεί, τα ταξίδια στο χρόνο και σε άλλους γαλαξίες θα είναι σαν ταξίδια με πατίνι, μια τυρόπιτα θα έχει 400000000000000000 ευρό, το νερό θα έχει εξαντληθεί και θα πίνουμε Milko!!!! τα αφτοκίνητα θα κινούνται με ηλιακή ενέργεια από έναν ήλιο 800.000 έτη φωτός μακριά γιατί ο δικός μας θα έχει κατασραφεί, οι γνώσεις θα εμφητεύονταιμε τσιπ και κάθε άνθρωπος θα ξέρει τα πάντα, η επιστήμη θα μπορεί να γιατρεύει όλες τις αρρώστιες μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, θα μπορούμε να δημιουργούμε ύλη από το τίποτα, θα έχουμε δει το Θεό και θα μιλάμε μαζί του, η γη θα περιβάλετε από ένα ενεργειακό πεδίο γιατί θα εξεφανισθεί όλο το όζων, ο μόνος τρόπος μεταφοράς θα είναι η τηλεμεταφορά, το ελληνικό μνεύμα θα έχει επικρατήσει σε ολόκληρο το σύμπαν, θα υπάρχουν βόμβες που θα μπορούν να καταστρέψουν το σύμπαν μέσα σε 2 δετερόλεπτα, θα έχουμε καταφέρει να χργσιμοποιούμε το 200% του ανθρώπινου μυαλού, όλα τα δέντρα θα έχουν εξαφανισθεί και το οξυγόνο θα παράγεται από μια μηχανή που θα καταλώνει ανθρώπους και μέσα σ' αυτό το χάος στο βάθος της Αθήνας στο Περιστέρι στην Κάτι 14, ένας γέρος που θα λέγεται TheFunisher κάθεται μπροστά από μια οθόνη ενός περίεργου προ'ι'στορικού μηχανήματος που θημίζει υπολογιστή και περιμένει να τελειώσει το Matrix: Path of Neo που ακόμα συνεχίζει να κατεβαίνει!!!!!!!!
mandipl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 telika oso to paizo to paixnidaki arxizo kai goustaro agria siga siga .to xilo ginete olo kai kalitero oso proxorao kai para ta apisteyta provlimata stin emfanisi ton grafikon (mayrizoun oi irooes klp) porothika to teleyeo 24oro .
panther_512 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 The Funisher, δεν πειράζει η αναμονή. Αξίζει το κόπο μιάς και μιλάμε για το ανώτερο από πλευράς γραφικών παιχνίδι της δεκαετίας του 80. Θα δείς τα γραφικά του και θα μείνεις με το στόμα ανοιχτό.... Να φανταστείς πορώθηκα τόσο πολύ, που έπαιξα πάνω από 20 λεπτά πρίν το απεγκαταστήσω.
TheFunisher Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δηλαδή είναι χειρότερο από το Enter the Matrix?
panther_512 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Κοίτα, από πλευράς ξύλου νομίζω αυτό είναι λίγο καλύτερο. Σε όλα τα άλλα είναι πολύ χειρότερο. Σε ορισμένους απ'ότι είδα, τους άρεσε. Εμένα μου φάνηκε ελεεινότατο, ένα flashback σε παλιότερες εποχές στις χειρότερές τους φάσεις. Αλλά από την άλλη, δεν έπαιξα παραπάνω από 20 λεπτά - μισή ώρα πριν το διαγράψω από το σκληρό και τη μνήμη μου.
TheFunisher Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Εγώ λέω να του δώσω μια μεγαλύτερη ευκαιρία. Το Enter the Matrix μου φάνηκε πολύ καλό, γι' αυτό θέλω να το τερματίσω πρώτα, να έχω όλα τα δεδομένα και μετά να κρίνω, έτσι κι αλλιώς δεν έχω και τίποτα καλύτερο να παίξω, αν και ένας φίλος μου που το πήρε στο ps2 μου είπε πως είναι καταπληκτικό.
TheFunisher Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Καλά μωρέ, κανείς δεν είναι άσφαλτος!!!!!!!!
panther_512 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Φίλε Funisher, καλύτερα κάνε edit το post σου. Δεν ποστάρουμε τέτοια πράγματα δημοσίως. Όπως και να έχει δεν μπορώ να σε βοηθήσω επί του θέματος. Δεν είμαι ο τέλειος γνώστης αυτών των θεμάτων. Ζήτα pm από κάποιον πιό ενημερωμένο. Και κάνε edit το post σου.
mandipl Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 kai go eimoun etoimox na to apegatastiso sta 20 lepta kai eidika to proto pou mpaineis sto lobby einai apaisio alla meta kollas . sinisto na dosete eykairia/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.