Προς το περιεχόμενο

Δύσκολο πρόβλημα autologon

EPa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν στην προσπάθειά μου να κάνω autologon για έναν κοινό user στα Windows 2000, ενεργοποιώ στην registry το ForceAutoLogon. Όλα καλά, τώρα μπαίνει αυτόματα, αλλά δεν μπορώ να μπω ως οποιοσδήποτε άλλος χρήστης!

Αν πάω στο τερματισμός -> αποσύνδεση (start -> logoff), μόλις αυτό γίνεται, επανασυνδέεται αυτόματα στον ίδιο χρήστη χωρίς να βγάλει το παράθυρο που θα ζητάει user - password!

ΚΑΙ δεν μπορώ να απενεργοποιήσω το ForceLogon γιατί ο απλός user δεν έχει δικαιώματα αλλαγής της registry ούτε εγκατάστασης προγραμμάτων!!!

Δοκιμάζω safe mode, αλλά το μηχάνημα κολλάει στο σημείο με το παράθυρο με την κυλιόμενη μπάρα (περιβάλλον desktop) που λέει γίνεται εκκίνηση των windows!

Μήπως υπάρχει κάποιος συνδυασμός πλήκτρων που μπορώ να κρατάω πατημένα κατά την εκκίνηση ώστε να αναγκάσω το μηχάνημα να μου βγάλει το παράθυρο που δίνω χρήστη και κωδικό; Ή κάτι τέτοιο;

Αλλιώς βοήθειαααααααα... πρέπει να χακάρω τον υπολογιστή μου!

Δημοσ.

Άι καλά.. δε με βλέπω να αποφεύγω το repair..

Τελικά μπαίνει σε safe mode αλλά πάλι δουλεύει το ForceAutoLogon (εμ, Force ήθελες.. το πήρες) και μπαίνει ως ο χρήστης που δεν έχει δικαιώματα για τίποτα!

Οπότε πάλι τζίφος... του λέω κλείδωμα, κλειδώνει. ctrl-alt-del δίνει το prompt, δίνω administrator.. ΤΙΠΟΤΑ! Πάλι ως χρήστης μπαίνει!

Βοήθειααα..

Δημοσ.

Ναι, θα κάνει δουλειά όμως το repair; Γιατί αυτό δεν είναι πρόβλημα εκκίνησης. Και το repair δεν αλλάζει την registry.. (γι' αυτό και δεν χάνονται τα εγκατεστημένα προγράμματα κατά το repair).

Οπότε μάλλον για format με βλέπω...

Δε γνωρίζει κανείς που θα βρω κάποια από εκείνες τις χακιές ώστε να μπω σαν administrator ή έστω να ανεβάσω τα δικαιώματα του χρήστη; (ώστε να του επιτραπεί να αλλάξει πάλι τη registry)

Δημοσ.

Loser: το μηχάνημα δεν τρέχει terminal services..

_|spk|_: ο χρήστης δεν έχει δικαιώματα εγκατάστασης αλλά ακόμη κι αν είχε δεν έχει δικαίωμα αλλαγής της registry (όπως με το regedit, τρέχει αλλά μόλις παει να αλλάξει κάτι δεν αφήνει)

manowar13: είσαι α-ρ-χ-η-γ-ό-ς ! Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...