eliasole Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Ο τίτλος τα είπε ολα.. Μπορώ να τα περάσω απο επάνω χωρίς να χάσω τα προγράματα που έχω εγκατεστημένα στα home? Ευχαριστώ!!
blackwar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Όχι φίλε δυστυχώς δεν γίνεται αυτό! Μόνο με φορματ και πέρασμα τα xp pro, η διαφορετικά τα περνάς σε αλλο παρτισιον, και στην έναρξη διαλέγεις το λειτουργικό με το οποίο θα κάνει boot ο υπολογιστής!
xkokos77 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 to mono pou mporeis einai na xaseis ton katalogo winnt i windows otan tha kaneis setup ta home. ola ta alla files (oxi programmata)tha einai ekei(efoson to epilekseis kata to setup ton xp home na min kanei format)
Highlander Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Αν έχεις γνήσια Windows, δοκίμασε να δώσεις νέο Key με XP Pro. Εγώ έχω κάνει downgrade με αυτό τον τρόπο και το δέχθηκε κανονικά.
eliasole Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Για την ιστορία,γίνεται κανονικά και πανεύκολα,απλά έβγαλα το sp2 πριν και το ξαναπέρασα μετά.
giankyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 den to exw kanei alla mhpws ginetai kati ama exei home sp1 kai kanei upgrade se pro sp2? mia idea einai
giankyr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 oooops eixa th selida panw apo mish wra anoixth kai den eida to prohgoumeno post, sorry
corsakias Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Αν προκειτε για φορητο,και αντι για cd xp home εχουμε recovery disc xp home, μπορουμε να βαλουμε τα xp pro ελληνικα με cd upgrade xp pro πανω στον υπολογιστη?Το format,δεν καταλαβα, ειναι απαραιτητο σε αυτη την διαδικασια?Κατεχω τα xp μονο 3 μηνες...και δεν γνωριζω πως γινετε το format,ειναι σαν τα 98?η δισκετα εκκινησης ειναι απαραιτητη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.