Προς το περιεχόμενο

Serious Sam II demo

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

This demo contains the complete Seriousopolis Uptown level from the game, which can be played solo, or over LAN or online by up to four people. It also contains all the weapons from the game (although you may have to cheat to see all of them), one of the game's vehicles and a nice variety of the insane enemies that Sam is well known for.

http://www.3dgamers.com/games/serioussam2/downloads/

• Moderators
Δημοσ.

Teleia nea!!!

To Serious Sam SE einai me diafora to pio diaskedastiko kai eurhmatiko fps pou exw paiksei. Milame gia treles pistes kai anari8mhta teratakia. Gia na katebasoume kai to neo demo loipon :)

Δημοσ.

Άντε ρε παιδιά, ακόμα δεν κατέβηκε σε κανέναν να μας πει εντυπώσεις;Μ' έχει φάει η περιέργεια!

Αύριο το πρωί θα το έχω μάλλον εγώ.Κάπου στο 10% το έχω φτάσει, αλλά πηγαίνει αργά γιατί δυστυχώς έχουν άλλα προτεραιότητα.

Άντε άντε για λέτε!

Δημοσ.

Γειά σε όλους!

Λοιπόν, το κατέβασα!

Δεν έχω παίξει πολύ για να δώσω εκτενής πληροφορίες, αλλά το πράγμα έχει ώς εξής:

Καινούργιο engine ( Serious Sam Engine 2), το οποίο είναι κλάσης ανώτερο από το προηγούμενο. Δεν είδα όμως να επηρεάζεται το περιβάλλον από το πυρά του χαρακτήρα (ούτε καν τρύπες στους τοίχους). Ίσως επειδή είναι το demo.

Τα γραφικά του είναι εξαιρετικά! Πολλές πολλές λεπτομέρειες, οι κακοί είναι λεπτομερέστατοι και πολύ καλοφτιαγμένοι. Παράλληλα, το engine του είναι πολύ γρήγορο. Ακόμα και μέτρια συστήματα πιστεύω θα το παίζουν μιά χαρά! Στο κυρίως μενού έχει επιλογή για autodetect τη κάρτα γραφικών και αυτομάτως τα ρυθμίζει όλα.

Πάντως τσέκαρα τη διαφορά μεταξύ maximum detail και low και η διαφορά είναι μηδαμινή, ενώ η διαφορά στη ταχύτητα πολύ μεγάλη.

Τα όπλα είναι σχεδιασμένα διαφορετικά, με τη προσθήκη μερικών πολύ περίεργων όπλων, όπως ο παπαγάλος π.χ.

Όσον αφορά το gameplay, μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι ευτυχώς τα ίδια με το Seious Sam 1 και SE. Τέρατα, τέρατα και πάλι τέρατα, τα οποία όπως και πρίν είναι πολύ κοινωνικά, τους αρέσει να κάνουν μεγάλες παρέες, να τα λένε λίγο και μετά να σου έρχονται όλα μαζί.

Αυτά τα λίγα μέχρι στιγμής, μιάς και έχω παίξει μόλις μισή ώρα.

Πάντως το νιώθεις κατευθείαν ότι παίζεις Serious Sam και ομολογώ ότι τα Serious Sam 1 και SE είναι τα μοναδικά FPS που πραγματικά με κέρδισαν.

Οσοι δεν κατεβάσατε το demo, οπωσδήποτε δοκιμάστε το.

Δημοσ.

Λοιπόν godlike, με όλα full χωρίς AA χρειάζεσαι 7800 για να παίζει με 40fps. Κοίταξε μερικά επίσημα previous και θα καταλάβεις.

Το δοκίμασα σε 5700 128ΜΒ και με όλα full κυμαίνεται από 30fps όταν δεν υπάρχουν κακοί μέχρι και 5fps όταν γίνεται της τρελής.

Το δοκίμασα με 6800 256ΜΒ και τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα, αλλά και πάλι όταν γίνεται της τρελής, τα frames αρχίζουν να παίζουν ραγδαία.

Αν όμως χρησιμοποιήσεις το autodetect settings function του μενού, το παιχνίδι παίζει τέλεια, ενώ δεν παρατήρησα καμιά αισθητή διαφορά στα γραφικά.

Το θέμα είναι ότι αν συγκρίνεις low με maximum detail, η διαφορά είναι μηδαμινή, ενώ η διαφορά στην απόδοση τεράστια (και όταν λέω τεράστια, εννοώ ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!)!

Και ο λόγος είναι οι φωτοσκιάσεις που είναι αδηφάγες σε υπολογιστική ισχύ.

Όμως το ωραίο με αυτό το παιχνίδι είναι ότι η ροή της δράσης είναι τόσο ασταμάτητα έντονη που δεν πρόκειται να κάτσεις ούτε ένα δευτερόλεπτο να δείς τις φωτοσκιάσεις.

Ειληκρινά το engine του είναι καταπληκτικό. Σας παροτρίνω όλους όσους έχετε το demo να δείτε τα γραφικά με όλα στο max και μετά με όλα στο low. Και πείτε μου ότι είδατε διαφορά.

Το συμπέρασμα είναι ότι αυτό το παιχνίδι θα παίζει τέλεια στο 99% των υπολογιστικών συστημάτων χωρίς όμως να νιώθει κάποιος ότι δεν απολαμβάνει τα γραφικά του.

Δημοσ.

Μεταφέρω εδώ την απάντηση που είχα δώσει στο άλλο post , γιατί εκείνο κλειδώθηκε:

"Το έπαιξα αν και με τους γνωστούς περιορισμούς...

Ρε που καταντήσαμε ακόμα και το SeriusSam να μας περιορίζει

Λοιπόν το Demo είναι σε μία φουτουριστική πόλη...

Οι εχθροί εξακολουθουν να είναι το ίδιο σουρεαλιστικοί όπως στο πρώτο.

Το όλο επίπεδο είναι στην ουσία μία τεράστια πλατφόρμα μάχης (αν και υπάρχουν και κάποια κρυφά σημεία που πρέπει να βρείς ).

Κλασικό Serius Sam με πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα και αμέτρητες σφαίρες.

Υπάρχουν φορές που κρατάς το fire κουμπί του mouse συνεχως πατημένο και το αφήνεις να ρίχνει

Αυτό που με απογοήτευσε στο συγκεκριμένο επίπεδο είναι η επιλογή των χρωμάτων των εχθρικών μοντέλων.

Την βρίσκω τελείως ξεκάρφωτη και αταίριαστη.

Έντονα μπλέ ,κόκκινα και άλλα χρώματα που τους κάνουν να μοιάζουν πολύ ψεύτικοι..."

Πέρα από αυτά συμπληρώνω ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν προλαβαίνω να κοιτάξω φωτισμούς και σκιάσεις γιατί απλά με το καλημέρα μου την πέφτουν από παντού... Αν είχε καλύτερες επιλογές χρωμάτων θα ήταν τέλειο για το είδος του.

Δημοσ.

Αυτό που με απογοήτευσε στο συγκεκριμένο επίπεδο είναι η επιλογή των χρωμάτων των εχθρικών μοντέλων.

Την βρίσκω τελείως ξεκάρφωτη και αταίριαστη.

Έντονα μπλέ ' date='κόκκινα και άλλα χρώματα που τους κάνουν να μοιάζουν πολύ ψεύτικοι..."[/quote']

Μα γιατί σε απογοήτευσαν τα χρώματα των αντιπάλων???

Οι επιλογές των χρωμάτων είναι οι ίδιες με αυτές του προηγούμενου Serious Sam. Και στα προηγούμενα παιχνίδια οι κακοί είχαν έντονα χρώματα και ειδικότερα μπλέ, κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο.

Γιατί σε παραξενεύει που και σε αυτό το παιχνίδι οι χρωματικές επιλογές είναι οι ίδιες?

Πάντως προσωπικά εμένα δεν μου φάνηκαν καθόλου ψεύτικοι οι αντίπαλοι.

Αντίθετα, πιστεύω ότι όπως και στα παλιότερα Serious Sam, επίτηδες έκαναν τους χρωματισμούς των αντιπάλων έντονες, ώστε να μπορείς μέσα στον παντζουρλισμό κα ξεχωρίζεις τους κακούς μέσα στο περιβάλλον. Φαντάσου να έκαναν blend με τα χρώματα του γύρω χώρου. Ζήτω που καήκαμε.

Δημοσ.

Και μένα πάντως μου φάνηκε ότι τα χρώματα των εχθρών είναι λίγο πιο φανταχτερά.Δε λέω και στα προηγούμενα είχαν έντονα χρώματα, αλλά τώρα μου φαίνεται τους κάνανε μερικούς σαν κλόουν.

Πάντως το παιχνίδι όντως έχει πολύ καλά γραφικά και πολύ ελαφριά!Προσωπικά δεν περίμενα ότι το διετίας σύστημα μου θα μπορούσε να παίξει με αξιώσεις το παιχνίδι αυτό.Από αυτά που έβλεπα από τις φωτογραφίες είχα πειστεί ότι αν θέλω να το παίξω πρέπει να αλλάξω σύστημα!

Δημοσ.
Και μένα πάντως μου φάνηκε ότι τα χρώματα των εχθρών είναι λίγο πιο φανταχτερά.Δε λέω και στα προηγούμενα είχαν έντονα χρώματα' date=' αλλά τώρα μου φαίνεται τους κάνανε μερικούς σαν κλόουν.

Πάντως το παιχνίδι όντως έχει πολύ καλά γραφικά και πολύ ελαφριά!Προσωπικά δεν περίμενα ότι το διετίας σύστημα μου θα μπορούσε να παίξει με αξιώσεις το παιχνίδι αυτό.Από αυτά που έβλεπα από τις φωτογραφίες είχα πειστεί ότι αν θέλω να το παίξω πρέπει να αλλάξω σύστημα![/quote']

Βασικά η κύρια καινοτομία στο engine του πρώτου Serious Sam, η οποία και το έκανε να ξεχωρίζει από όλα τα άλλα fps είναι ό υπερβολικά μεγάλος αριθμός κακών (πολλών δεκάδων ίσως και παραπάνω) ταυτόχρονα στην οθόνη, χωρίς να βαραίνει το σύστημα, αλλά ούτε και να έχει τρελές απαιτήσεις.

Χαίρομαι πάρα πολύ που το παρατηρούμε και στο καινούργιο engine.

Δημοσ.

panther_512 , δεν είναι μόνο το θέμα ότι είναι έντονα τα χρώματα αλλά ότι είναι πεταμένα πάνω στα αντίπαλα μοντέλα ξεκάρφωτα και αταίριαστα όπως έγραψα και στο προηγούμενο post.

Πως να το πω , μοιάζουν λίγο σαν να τα πρόσθεσε ένα μικρό παιδί με μαρκαδόρους. Το αποτέλεσμα να είναι να κάνει τους εχθρούς πολύ ψεύτικους. Παντως αυτό το χαρακτηριστικό είναι κάτι που μπορούν να το δουλέψουν και να το βελτιώσουν εάν ενδιαφέρονται μιας και είναι ακόμα στο demo.

Δημοσ.

Εκει που κατεβαινεις τη σκάλα, παιρνεις τα 2 Ουζι, και εχει μια κλειστή πόρτα, τελειώνει το demo? ή ανοιγει με καποιο τρόπο?

Δημοσ.

Δεν τελειώνει εκεί. Πρέπει να σκοτώσεις τους κακούς που έρχονται πάνω σου και μετά η πόρτα θα ανοίξει.

Όσον αφορά τα χρώματα, τί να πώ ρε παιδιά, πέρα από τους μεγάλους τους κόκκινους κακούς, των οποίων το χρώμα είναι κάπως έντονο, οι στρατιώτες και όλα τα ιπτάμενα units μου φάνηκαν καλά. Πάντως η πληοψηφία από ότι βλέπω από αυτούς που δοκιμάσαν το demo, τα βλέπουν έντονα, οπότε πάω πάσο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...