Προς το περιεχόμενο

Adblock Plugin ΣΤΟΝ Opera?

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον Firefox έχω συνηθίσει με το adblock plugin να αποφεύγω πολλές ανεπιθύμητες διαφημίσεις και σαχλαμαρίτσες. Για πείτε βρε παιδιά εσείς κουλτουριάρικα και της όπερας πώς βάζουμε εδώ??

Δημοσ.

Όχι δεν είναι αυτό, άλλο πράγμα λέω. Το έχω δει αυτό που λες, εγώ μιλάω για διαφημίσεις που παρουσιάζονται μέσα στην ιστοσελίδα που κοιτάς. Όπως για παράδειγμα η διαφήμιση του insomnia πάνω δεξιά. Με firefox δεν την βλέπω, την μπλοκάρει, δεν χρειάζεται να την κατεβάσει.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ξεθαψα πολυ παλιο τοπικ αλλα ψαχνοντας δε βρηκα πουθενα μεχρι τωρα καποιο που να δινει λυση σχετικα με adblock στον οπερα και ειπα να μην ανοιξω καινουργιο. εχει καταφερει κανεις κατι; αναφερομαι κυριως σε διαφημισεις μεσα σε σελιδες

Δημοσ.

Εάν κάνετε δεξί κλικ στη σελίδα που βλέπετε έχει μια επιλογή -προπροτελευταία- "Block Content".

Εμφανίζει μια κίτρινη μπάρα κάτω από την γραμμή διευθύνσεων, επιλέγεις ότι εικόνα ή φλασάκι θέλεις να αποκρύπτεται και αφού τελειώσεις πατάς το κουμπί "Done"...

Το έχω δοκιμάσει και δουλεύει αλλά... μερικές φορές συμβαίνει να ξαναεμφανίζονται στα ίδια σημεία της σελίδας πάλι διαφημίσεις, από άλλους σέρβερ, οπότε πρέπει να τις ξανααποκλείσεις.

Δημοσ.

Όχι πάντα....

Προσωπική άποψη: το adblock του Firefox ήταν καλύτερο...

Δεν ξέρω εάν υπάρχει κανά Widget για αυτή τη δουλειά.

Δημοσ.

ένας εναλακτικος τρόπος από αυτόν του GCMH για να μην κανείς αυτή τη δουλειά για κάθε σελίδα που μπαίνεις είναι να βρεις το αρχείο urlfilter.ini βρίσκεται στο φάκελο του όπερα συνηθως στο C:\Documents and Settings\<USER>\Application Data\Opera\Opera\profile

το ανοίγεις με το σημειωματάριο και προσθετεις με copy-paste όλα τα ονόματα και λινκ από διαφημίσεις κάτω από τη γραμμή [exclude]

τέτοιες λίστες με ονόματα και λινκ θα βρεις αρκετές στο ίντερνετ μπες π.χ. στο google και γράψε opera adblock list και θα βρεις αρκετές να κανείς copy-paste όπως αυτή http://www.fanboy.co.nz/adblock/opera/

μπορείς ακόμα να προσθέσεις και λίστα με λινκ από firefox (τα διαφημιστικά λινκ και λέξεις είναι σχεδόν ίδια)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Κι εγώ με την σεορά μου ξεθάβω το παλιό αυτό topic για να είναι συγκεντρωμένες οι λύσεις.

Με βάση την μέθοδο CCS Blocking που αναφέρει o DioNiSis_000, στήθηκε και το AdSweep http://www.adsweep.org με μορφή user javascript. Δεν ανανεώνεται πλέον αλλά χάρη στον αποτελεσματικό του regex κώδικα καταφέρνει να μπλοκάρει την πλεοψηφία των διαφημίσεων.

Προσφέρεται επίσης για όσους ψάχνουν adblock λύση για Chrome / Chromium / Iron.

Δημοσ.
-;2904812']Κι εγώ με την σεορά μου ξεθάβω το παλιό αυτό topic για να είναι συγκεντρωμένες οι λύσεις.

Με βάση την μέθοδο CCS Blocking που αναφέρει o DioNiSis_000' date=' στήθηκε και το AdSweep http://www.adsweep.org με μορφή user javascript. Δεν ανανεώνεται πλέον αλλά χάρη στον αποτελεσματικό του regex κώδικα καταφέρνει να μπλοκάρει την πλεοψηφία των διαφημίσεων.

Προσφέρεται επίσης για όσους ψάχνουν adblock λύση για Chrome / Chromium / Iron.[/quote']

Το δοκίμασα σε Chromium \ Chrome και Opera 10, σύμφωνα με τις οδηγίες στο Site, και δουλεύει άψογα

+1 ;)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

με το scrip που προανεφεραν τα παιδια...... και το block content στο δεξι κλικ εχουμε το τελιο αποτελεσμα μαλλον καλυτερο και του addblock plus apla kaneis klik stin epilogh kai meta shift +left click στα ανεπιθημιτα και done

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιας και είπα να δοκιμάσω (και) τον Opera πρόσφατα,βρέθηκα στο σημείο να θέλω κι εγώ να μπλοκάρω διαφημίσεις μέσα σε σελίδες (πχ.τις διαφημίσεις του google στην αριστερή πλευρά της σελίδας του insomnia),κάτι το οποίο δε μου το κάνει ούτε το adsweep ούτε η χρήση του urlfilter.ini.

Σε εσάς αυτά δουλεύουν για τέτοιες διαφημίσεις?(μήπως κάνω κάτι λάθος εγώ...)

Edit:στον portable δε δούλεψε καλά,αλλά έκανα πλήρη εγκατάσταση τον Opera και δουλεύει...!!

• 1 χρόνο αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...