Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 [...] Την στιγμή που επιτίθεται ο Χένρι στην Ανδαλουσιά προσπαθώντας (πολύ ορθώς) να την πνίξει (επιτέλους να ξεμπερδέψουμε με δαύτη) λέει: ¨Σκότωσες δύο από μας...¨ Το ερώτημα λοιπόν που προκύπτει από τον συμπαθέστατο Χένρι είναι οποίους δύο others εννοεί; Ο ένας ως γνωστόν είναι ο Γκούντγουιντ ο άλλος ποιος είναι; Ίσως παραβλέπεις ότι η προσωπική αντωνυμία you στα αγγλικά χρησιμοποιείται τόσο για το δεύτερο ενικό όσο και για το δεύτερο πληθυντικό (εσύ αλλά και εσείς). Οπότε το "You killed two of us" δεν αναφέρεται απαραίτητα μόνο στην νεκρή (πλέον) Anna-Lucia αλλά γενικά στους επιζώντες. Ο Henry δηλαδή της λέει "Σκοτώσατε δύο από εμάς" - εννοώντας τον Goodwin αλλά και τον Ethan.
Innersense Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Φίλτατε paredwse έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ μαζί σου. Παραβλέπεις όμως το γεγονός ότι έχουν σκοτωθεί άλλοι δυο ¨Others¨ (Σύνολο 4) από τον Mr. Eco. Αν θυμάσαι μάλιστα ο Mr. Eco ζήτησε λίγο χρόνο για να μιλήσει με τον Χένρι και έκοψε το διπλό μουσάκι – τάμα που είχε αφήσει για τους φόνους. Το ερώτημα λοιπόν παραμένει...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Φίλτατε paredwse έχεις απόλυτο δίκιο και συμφωνώ μαζί σου. Παραβλέπεις όμως το γεγονός ότι έχουν σκοτωθεί άλλοι δυο ¨Others¨ (Σύνολο 4) από τον Mr. Eco. Αν θυμάσαι μάλιστα ο Mr. Eco ζήτησε λίγο χρόνο για να μιλήσει με τον Χένρι και έκοψε το διπλό μουσάκι – τάμα που είχε αφήσει για τους φόνους. Το ερώτημα λοιπόν παραμένει... Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Οι άλλοι δύο που σκοτώθηκαν από τους επιζώντες μάλλον... δεν μετράνε - δεν έχουν καν ονόματα. Άλλωστε αυτοί σκοτώθηκαν σε "μάχη" (εκείνη τη βραδυά που πήγαν να αρπάξουν τα μούλ... τα παιδιά από τους άλλους επιζώντες. Έχω την εντύπωση ότι η "ηθική" των Others κατακρίνει μόνο τους νεκρούς εκτός "μάχης"' date=' ήτοι τους [i']Ethan[/i] και Goodwin. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν εν ψυχρώ δολοφονίες - ενώ οι άλλοι δύο σκοτώθηκαν 'στο πεδίο της μάχης'. Δεν επιμένω στην ορθότητα της άποψής μου, απλώς μου φαίνεται πιο λογική απάντηση, ΙΜΗΟ.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Αγαπητοί μου mod και user, μα τι καλή ανατροφή είναι αυτή που έχετε. Επίτρεψτε μου να σας εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και είθε ο διάλογος σας να γίνει πρότυπο, να γίνει πρότυπο λέγω, στις επόμενες γενιές insomnioγραφιστάδων...
john1987 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Ειναι επιτρεψε,η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση Αμα δεν τη σπασω και σε κανα moderator,πως θα περασει η ωρα! Θελω να ρωτησω κατι...Το επεισοδιο βλεπεται και χωρις υποτιτλους η θα πρεπει να περιμενω???
4saken Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 To επεισοδιο γενικα δεν πολυβλεπεται...Δεν μου κανε καμια εντυπωση...Ειμαι σε Prison Break mode...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Ειναι επιτρεψε,η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση Ωχ... ακριβώς ατάκα ενός φίλου μου (γιάννης και αυτός). Όποτε κάποιος χρησιμοποιούσε προστακτική, μονίμως γύριζε και έλεγε "Το σωστό είναι τάδε. Η προστακτική ΔΕΝ παίρνει αύξηση." Μάλλον είναι από τα πιο συνηθισμένα λάθη που συμβαίνουν. Από ένα σημείο και έπειτα αυτοδιορθώνομασταν. Λέγαμε π.χ. "επέτρεψε" και αμέσως συμπληρώναμε "ναι ναι, ξέρουμε, δεν παίρνει αύξηση. Επίτρεψε."
tzinos Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 hmmm malon h michelle to phre katakarda kai to rikse sto pioto lol http://today.reuters.com/news/articlenews.aspx?type=entertainmentNews&storyid=2006-04-26T024401Z_01_N25234833_RTRUKOC_0_US-ACTRESS.xml Actress Michelle Rodriguez, one of the stars of the TV series "Lost," was sentenced to five days in a Hawaii jail on Wednesday after she was found guilty of drunken driving, a court official said. Rodriguez, 27, opted for jail after turning down Kaneohe District Judge James Dannenberg's offer to perform community service. She was taken to Oahu Community Correctional Centre, where she will likely serve the full five days, the official said. He described her as "chipper but probably nervous." She was also fined $162. Btw kaloutsiko epeisodio. ligo me xalasan ta apolika explainings tou styl einai apla ena pshycological experinment kai eimaste labrats (an kai htan fos fanari edo kai kairo oti auto tha tan), h oti ola exoun nohma kai tha synexisei na pataei to koumpi dioti o echo blepei ton aderfo tou ston ypno tou kai brhke to aeroplano pou htan mesa (big fucking deal). Alla telos panton eixe ligo mysthrio kai trela pou eleipan apo alla epeisodia.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Ειναι επιτρεψε' date='η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση [/quote'] Ορθόν, ορθότατον. Mea culpa. Αμα δεν τη σπασω και σε κανα moderator' date='πως θα περασει η ωρα! [...'] Δεν μου "την σπας" - ατύχησες (έχω περισσότερες αντοχές απ' ότι νόμιζες). :-P
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Για άλλη μία φορά: Παρακαλώ πολύ να προσέχουμε τα spoilers. Γιατί να χαλάμε τη διασκέδαση σε όσα μέλη δεν έχουν δει το επεισόδιο;
john1987 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Ωχ... ακριβώς ατάκα ενός φίλου μου (γιάννης και αυτός). Όποτε κάποιος χρησιμοποιούσε προστακτική, μονίμως γύριζε και έλεγε "Το σωστό είναι τάδε. Η προστακτική ΔΕΝ παίρνει αύξηση." Μάλλον είναι από τα πιο συνηθισμένα λάθη που συμβαίνουν. Από ένα σημείο και έπειτα αυτοδιορθώνομασταν. Λέγαμε π.χ. "επέτρεψε" και αμέσως συμπληρώναμε "ναι ναι, ξέρουμε, δεν παίρνει αύξηση. Επίτρεψε." I hope i am not a gig.... Ειναι απο τα πολλα πραγματα που τα ακουμε απο μικροι λαθος και τα επαναλαμβανουμε...Αφου πιανω τον εαυτο μου ακομη και τωρα να το κανω Anyway,μολις ειδα το επεισοδιο κι εγω....Ενταξει,τιποτα σπουδαιο,γενικα βαρετο,μεχρι που εγινε η αποκαλυψη... Παντως προβλεπω,να μας πορωνουν τα τελευταια επεισοδια... (βεβαια,κι εγω,εχω καει με prison break,του οποιου το 21 ηταν απιαστο,και εχω ξενερωσει λιγο...)
qspock Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Παντως πλακα θα εχει απο το 2ο hatch να καταγραφεται τι γινεται στο πρωτο. Και να κατσουν να δουν τι εκανε ο Michael...
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Παντως πλακα θα εχει απο το 2ο hatch να καταγραφεται τι γινεται στο πρωτο. Και να κατσει καποιος να δει την κασετα με τον Michael... [/color'] Βάζω στοίχημα πως θα γίνει... σε βάθος χρόνου.... Γενικά περίμενα περισσότερα από το 221... ...Αλλά τι λέω... Lost είναι αυτό. Θα βγάλουμε σπυριά μέχρι να δούμε τι θα γίνει!!!
Fozzy Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Egw lew na pw sto theio na mou ferei ekeino to prison break gia to opoio oloi milate, giati to lost pera apo to 2.20 de leei mia... krima pou psofise kai h libbie, an kai mou thn espage h mapa ths kai to love storry me ton Hugo tha goustara na dw pou tha evgaze to connection tous apo to asylo, both psycho...tha eixe endiaferon
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δημοσ. 12 Μαΐου 2006 Δεν μπορούσε και αυτή να ψελλίσει M...MMMMichael did it? Έπρεπε να πει michael σκέτο; Έληξε το συμβόλαιό της και δεν μάθαμε και την ιστορία της! Ημουν σίγουρος οτι θα ζούσε γμτ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.