giorgos_rom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 kalimera se olous... gia na grafo tainies xreisimopoio to DVD Shrink.. extai na mou proteinetai kati kalitero gia kaliterh poiothta eikonas kai hxou??????
madsc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Καλύτερες ρυθμίσεις ναι, καλύτερο σωστό πρόγραμμα δεν ξέρω για συμπίεση. Καταρχήν κατέβασε κ εγκατέστησε την τελευταία έκδοση ( 3.2.0.15 ). Άνοιξε το από reathor κράτα μόνο την ταινεία, από compression ένα αρχείο ήχου (κατά προτίμηση to 5.1) κ μην κρατήσεις τα όποια extra contents/menu για να κερδίσεις χώρο. Αν η συμπίεση τώρα που σου γράφει επάνω είναι πάνω από 80-85%, πατάς back up k στα quality settings deep analysis [διπλό pass - διπλή ώρα στην ουσία] επιλεγμένο θα σου βγεί σε αρκετά καλή ποιότητα [εφόσον μιλάμε για original dvd9 πάντα]. Αν τώρα ξεκινάει να χαμηλώνει το ποσοστό συμπίεσης κάτω από 60-70% το μόνο που μπορείς να κάνεις για να κρατήσεις παρόμοια ποιότητα σε αυτό το format είναι να το χωρίσεις σε 2 dvd. /sc
ekeinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 με το clonedvd ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
Tetix Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Pinnacle Instant Copy 8 αλλά να ξέρεις ότι θα κρατήσει 2 ώρες περίπου ενώ στο DVD Shrink γίνονται όλα μέσα σε 20-35 λεπτά... Θα έχεις καλύτερη ποιότητα με το Pinnacle όμως... Bασικά η λογική είναι: Αν είναι περίπου 8 gb η ταινία πας με το PIC αλλιώς αν είναι 5-7 με το Shrink καθώς δεν θα βλέπεις διαφορά!
madsc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Tetix από χρόνους ~2 ώρες με διπλό ή μονό pass το convertion σε PIC? Ρωτάω γιατί με διπλό pass [deep quality το λέει] στο shrink από full dvd9 σε dvd5 κ αυτό ~1,5-2h θέλει (ανάλογα τον τίτλο) για το convertion. /sc
gerontas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Την εποχή του DVDShrink 3.1.5, ίσως και λίγο μετά, το Instant Copy έδινε όντως καλύτερη ποιότητα, με την 3.2 μάλλον υστερεί και σ' αυτό. Ισως είμαι προκατειλημένος (πάντα μου έσπαγε τα νεύρα το Instant Drive), αλλά χάρηκα πολύ που το ξαπόστειλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.