Προς το περιεχόμενο

Κaspersky και Mcafee= Format????????????

BROWNEYES

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Το Σάββατο έκανα την βλακεία να εγκαταστήσω το kaspersky στο pc (winxp home ελληνικά) μου ενώ είχα ήδη και το Mcafee. Τι το 'κανα Χριστέ μου??????????? Κόλλησε όλο το Pc. 7-8 λεπτά για να ανοίξει ένα αρχείο :-? :-? !! Ε όχι ρε γαμώτο λέω... και δεν έχω κάνει και backup (βλακεία μου το ξέρω). 4-5 φορές έκανα restart.. αλλά τίποτα :cry: :cry: Είδα αυτό το post http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=112302&highlight=mcafee, δεν ξέρω όμως πώς να πάω σε safe mode για να το διαγράψω!! Τώρα τι γίνεται? Να φωνάξω τεχνικό ή μπορώ να τα καταφέρω και μόνη μου???

Βασικό είναι ότι δεν έχω κάνει back up!! Γίνεται να μην χάσω τα αρχεία μου?

Please Βοήθειααααααααα

Δημοσ.

σε safe mode μπαινεις πατώντας το F5 στην αρχή αμέσως μετά την boot screen (αυτη που σου λέεει να μπείς στο Bios κλπ).. Πάτα το μερικές φορές μέχρι να σου βγάλει την λίστα με τις επιλογές, και επέλεξε Safe mode :)

Ξύλωσε τα ολα και βάλε Symantec Corporate 10....

Οι περισσότερες εταιρίες αυτό χρησιμοποιούν και γενικά εγω σε εταιρικό περιβάλον εδω και 1.5 χρόνο λίγες είναι οι φορές που έτρεχα να βγάζω virus...Και αυτές ηταν απο βλακεια των χρηστών.

Δημοσ.

BROWNEYES πριν κάνεις την εγκατάσταση δεν ρωτούσες προηγουμένως για να μην είχες αυτό το πρόβλημα; Ποτέ μα ποτέ δεν εγκαθιστούμε 2 αντιβιωτικά προγράμματα μαζί, ακόμη κι αν είναι για δοκιμή! Δεν συνεργάζονται με τίποτε! Εγώ για να εγκαταστήσω το Kaspersky αναγκάστηκα να απεγκαταστήσω το Νorton και να βρω όλους τους φακέλους και υποφακέλους που κρύβονται στο σύστημα για να καθαρίσω τον υπολογιστή απ'το Norton και τα υπολλείματά του.

Για ότι χρειαστείς, μην φοβάσαι να ρωτήσεις στο insomnia!

Δημοσ.
BROWNEYES πριν κάνεις την εγκατάσταση δεν ρωτούσες προηγουμένως για να μην είχες αυτό το πρόβλημα; Ποτέ μα ποτέ δεν εγκαθιστούμε 2 αντιβιωτικά προγράμματα μαζί' date=' ακόμη κι αν είναι για δοκιμή! Δεν συνεργάζονται με τίποτε! Εγώ για να εγκαταστήσω το Kaspersky αναγκάστηκα να απεγκαταστήσω το Νorton και να βρω όλους τους φακέλους και υποφακέλους που κρύβονται στο σύστημα για να καθαρίσω τον υπολογιστή απ'το Norton και τα υπολλείματά του.

Για ότι χρειαστείς, μην φοβάσαι να ρωτήσεις στο insomnia![/quote']

Έχεις δίκιο.. αλλά επειδή μαζί με το mcafee είχα και το Antivir και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.. υπέθεσα ότι το ίδιο θα ισχύει με το Kaspersky! Τέλος πάντων όλα καλά, πέρασα σε safe mode και τα απεγκατέστησα!

Δημοσ.

Μπορείς να έχεις και 32 antivirus (το ξέρω ότι όλοι λένε το αντίθετο) μαζί αρκεί να μην κάνει real time check περισσότερα από ένα και να καταλαβαίνεις τι έχεις ενεργοποιημένο από το καθένα. Πρακτικά πάντως χρειάζεσαι μόνο ένα, το kaspersky ;-) . Και κοινή λόγική γιά το τι αρχείο ανοίγεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...