Προς το περιεχόμενο

Τρελη ερωτηση


Akis2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοίτα δεν είμαι και ο πλέον αρμόδιος να σου απαντήσω καθώς δεν το έχω κάνει ποτέ αλλά ξέρω σίγουρα οτι αν τα σπίτια σας έχουν οπτική επαφή... με μια μεγάλη κεραία (κάτοπτρο) μπορεί να γίνει αρκετά εύκολα! Βέβαια υπολόγισε κάπου στα 150 ευρώ το λιγότερο (τουλάχιστον τόσο είδα την τιμή του κατόπτρου στο πλαίσιο, προφανώς μπορεί να την βρείς και πιο φτηνά.)

 

Ένας φίλος μου με οπτική επαφή πάντα έχει καλύψει και απόσταση 2 χιλιομέτρων περίπου με μεγάλο/δυνατό κάτοπτρο-κεραία.

 

Αν ΔΕΝ έχουν οπτική επαφή ... δυστυχώς δεν ξέρω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομίζω γίνεται με μεγάλες κεραίες στη σκεπή, ένας γνωστός μου το έκανε για απόσταση περίπου 300 μέτρα (2 σπίτια χωρίς καθαρή οπτική επαφή)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν έχεις εμπόδια ότι και να κάνεις το link θα είναι χάλια. Επειδή δεν ξέρω τι θόρυβο έχει η περιοχή σου, μπορεί να παίξει μπορεί και όχι. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις συμαδεύουμε με τις κεραίες και οι 2 μια επιφάνεια η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ανακλαστήρας (πχ μια μεγάλη μεταλική διαφημιστική πινακίδα) και την οποία την βλέπουνε καθαρά και οι 2. Πάλι όμως το link θα παίζει μέσω ανάκλασης οπότε δεν θα είναι καλό.

 

Μια καλή λύση θα ήτανε να βρείτε αν υπάρχει κάποιος/οι κόμβος/οι του AWMN εκεί κοντά, να συνδεθείτε και οι 2 σε έναν ή ο καθένας σε κάποιον ξεχωριστά και να επικοινωνείτε μέσω αυτού/ών

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...