anna_tz Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Καλημέρα σε όλους. θέλω να πάρω μια οθόνη 19'' και επειδη δεν είμαι ειδική σε αυτά θα ήθελα την βοήθεια σας. Την οθόνη θέλω να την πάρω για τους εξής λόγους. Θέλω να βλέπω έργα η οθόνη θα βρίσκεται στο δωματίο μου και η παρακολούθηση γίνεται απο μια απόσταση 2 με 3 μέτρων πάνω σε καναπέ και το λέω αυτό γιατι νομίζω η TFT θα αλλάζουν χρώματα ανάλογα με το πως της βλέπεις. Εκτός απο έργα θα παίζω και κανένα παιχνιδάκι. Το πρόβλημα είναι τι μου προτείνεται CRT ή TFT ? Σας Ευχαριστώ!
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 exo mia sony 17 tft kai episis blepo dvd apo apostasi 2-3 metron.apla girnao tin othoni pros to meros mou ennoite.mia xar a den exo kanena parapono.ama ine kai 19 ara tha einai akoma kalitera.sxedon oles oi new den exoun provlimatakia me tin gonia theasis sin skepsou oti esi stin eutheia tha blepeis alla pio makria kai oxi me goneia. gia tous filous alex gia mena tft.crt den leei oute gia ta matia oute gia to baros oute gia tipota.
geoal1973 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 κοιτα να δεις αντικειμενικα οι καλες ΤFT δεν συγκρινοντε ακομα σε ποιοτητα αποικονεισης με καλες Crt 19'' για της δουλειες που περιγραφεις. Σιγουρα εχουν βελτιωθει πολυ τον τελευταιο χρονο αλλα μεχρι να φτασουν στα επιπεδα των Crt θα περασει καιρος ακομα. Παντως οταν μπαινουν αλλες παραμετροι στο παιχνιδι οπως εμφανιση,ογκος,γεωμετρια πλαισιου, φωτεινοτητα, καθαροτητα κειμενου κτλ οι TFT κερδιζουν κατα κρατος. Το μεγαλο προβλημα με τις TFT που σπανια αναφερετε οσον αφορα παιχνιδια και ταινιες ειναι η αναλυση που παιζουν. Δηλαδη μια ταινια DVD εχει αναλυση 720χ576 που στις TFT δεν ειναι native αλλα παιζει με εξομειωση οπως ολες οι μη native αναλυσεις αλλωστε. Ετσι η ποιοτητα αποικονισης οπως καταλαβαινεις δεν ειναι η καλυτερη που μπορει να δειξει η οθονη και ετσι χανει ακομη περισσοτερο σε σχεση με τις Crt. Στα παιχνιδια τωρα για να μην εχεις αυτο το προβλημα πρεπει να τρεχεις το παιχνιδι στην αναλυση της οθονης δηλαδη 1280χ1024 για 17'',19'' TFT και για να παιξεις το παιχνιδι σε τετοια αναλυση με φουλ γραφικα πρεπει να εχεις καποια πολυ καλη και ακριβη καρτα γραφικων. Απο εκει και περα το ghosting στις περισσοτερες καλες TFT εχει περιοριστει σημαντικα και δεν ειναι τοσο ενοχλητικο αν δεν εισαι πολυ ψηρας (οπως εγω ας πουμε). Εγω παντως επελεξα πριν 2 μηνες παλι CRT 22'' γιατι με ενδιαφερει πολυ gaming και ταινιες και δεν εχω προβλημα χωρου. Παντως απο οσο ξερω εσεις οι γυναικες συγκινηστε πολυ με την εμφανιση των αντικειμενων που ειναι γυρω σας θα σου προτεινα να το σκεφτεις καλα τι θα παρεις ωστε αργοτερα να μην το μετανειωσεις. Πηγαινε και σε καποιο καταστημα και δες καποιες καινουριες TFT/CRT να αποικονιζουν video και οποια σου κανει στο ματι και την τσεπη παρτην.
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 ego pantos me tin 17 ara tin sony tin tft pou den ime psiras kai tha pexo kai to paixnidi tha do kai to dvd den exo parapono parolo pou ine kai ligo palkio montelo kai den einai 12 ms apokrisi.kai 19 lg pou exo tainia kai paixnidi den exo parapono.ektos an exeis kolima me tin teliotita.kai i sony einai gia 1280 ego pao 1024 kai paixnidia se 800 kai den exo parapono.
anna_tz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 paidia sas euxaristw poly gia tis symboules sas telika tha paw na riksw kamia matia se kanena katasthma plhroforikhs gia na dw kai apo konta:) euxaristw!
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 i kathe othoni exei ta kala kai ta asxima.analogos ti thes kai ti anagkes exeis tha deis ti sou aresei.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.