Προς το περιεχόμενο

RAM και δωρεάν ADSL #2 (altec telecoms)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρωί, πηγαίνοντας για τη δουλειά, πέρασα έξω από ένα περίπτερο και πήρε το μάτι μου το νέο τεύχος του RAM (Οκτωμβρίου 2005) και είδα να έχει κολλημένο απ' έξω ένα αυτοκόλλητο που περίπου έλεγε: "Δώρο 100 ευρώ ADSL από την Altec Telecoms". Επίσης, στο ίδιο αυτοκόλλητο είδα με μεγάλα γράμματα να γράφει "512 - 1024". Δυστυχώς ήμουν βιαστικός και δεν μπόρεσα να σταθώ να το δω καλύτερα...

Δημοσ.

μηπως ειδες καποιο αλλο περιοδικο?

το λεω αυτο γιατι:

α. δευτερα αγορασε το ραμ σεπτεμβρη ενας φιλος που του ειπα για τη προσφορα που ειχε

-αρα δεν ειχε μαζευτει ακομα απο περιπτερα.

β. μηπως ειδες το pc-world ή to pc-mag ?

καποιο απο τα 2 εχει καποια τετοιου ειδους προσφορα απ'ότι πηρε τ'αυτί μου χθες στη τηλεοραση της γιαγιας

γ. το http://www.in.gr/ram/ δεν εχει ανανεωθει ακομα

-καλα το τελευταιο δεν λεει κ πολλα, αλλα δολ ειναι κ φανταζομαι θα το προσεχουνε λιγο.

παντως κι εγω που θα βγω σε λιγο θα το τσεκαρω.

Δημοσ.

Μακάρι να ισχύει κάτι τέτοιο, όπως και να έχει προς όφελος δικό μας θα είναι. Εγώ προσωπικά το RAM το αγοράζω έτσι κι'αλλιώς, αλλά το θέμα είναι οτι Θεσσαλονίκη αργεί κάπως να κυκλοφορήσει. Το πήρε το μάτι κανενός άλλου να μας πει ακριβώς περι τίνος πρόκειται ?

Δημοσ.

To pc world ekane prosfora gia 20 eurw,efoson agorastei apo katasthma gnwsths alysidas.Epomenws apo th stigmh pou milame gia altec telecoms,de mporei na anaferomaste oute sto ram tou prohgoumenou mhna oute sto neo teuxos tou pc world.Paw sto periptero na parw thn epitagoula..Thanks georgeadams!!

Δημοσ.

Χμ, τελικά μάλλον δεν αξίζει και τόσο. Όπως άκουσα, πρόκειται για έκπτωση 100 ευρώ αν κάνεις σύνδεση 512 ή 1024 ADSL (και γραμμή και isp) από την Altec Telecoms :(

Δημοσ.

Για αυτούς που έχουν ήδη γραμμή δηλαδή άχρηστο εντελώς. Ποιος θα μπει στην διαδικασία να διακόψει την γραμμή και να περιμένει ξανά ενεργοποίηση μέσω ACN? Εξυπνη η κίνηση της ACN αλλα δε νομίζω να "πιάσει" όπως "επιασε" η πρσφορά της HOL.

Δημοσ.

Είναι πολύ καλή προσφορά για όποιους θέλουν τώρα να μπούν στο ίντερνετ με ΑDSL .

Πολύ απλά αντί για 264 ευρώ που κοστίζουν 3 μήνες γραμμή 512 ΟΤΕ + 3 μήνες σύνδεση 512 ΑΛΤΕΚ + Τέλος ενεργοποίησης + ένα μόντεμ usb με το κουπόνι του RAM θα πληρώσουμε 164 ευρώ!

Μετά αν θέλουμε διακόπτουμε την σύνδεση της ΑΛΤΕΚ και μπορεί ο χρήστης να επιλέξει κάποια άλλη εταιρία ή να την διακόψει εντελώς. Δεν υπάρχει δέσμευση.

Ενώ κάποιος που θέλει να ενεργοποιήσει μια γραμμή τώρα 384 και υποθετικά αγοράζει 256 flat rate Forthnet θα πληρώσει συνολικά 143,65 χωρίς μόντεμ.

Η διαφορά είναι αμελητέα αν σκεφτείτε ότι μιλάμε για την μισή ταχύτητα ακριβώς.

Το θέμα είναι ότι μετά την λήξη της προσφοράς ο συνδιασμός 512 + 384 θα είναι ακριβότερος από τον συνδιασμό 384 + 384 ( που λογικά θα επέλεγε ο χρήστης μόνος του ) ...

Η προσφορά anyhow είναι κορυφαία για όποιον θέλει τώρα να ενεργοποιήσει μια 512 adsl γραμμή ή 1024.

Δημοσ.

Μου φαίνεται πως μπήκα την κατάλληλη περίοδο στην έρευνα για γραμμή DSL. Πολλές προσφορές βλέπω, μείωση στο πάγιο του ΟΤΕ άκουσα (αν θυμάμαι καλά από τέλη Σεπτεμβρίου είπαν) και αρκετό ανταγωνισμό στις τιμές.

Μια χαρά.

Δημοσ.

Ναι, και οπως καταλαβαν πολλοί αυτό τον μήνα, αν εχεις πακετο isp+γραμμη+μοντεμ απο isp, κάθε νέα εμφάνιση τέτοιας προσφοράς/κουπονιού την αισθανεσαι σαν πισόπλατη μαχαιριά :)

@georgeadams or anyone with godpowers :)

Να αλλαξουμε τον τιτλο του τοπικ γιατι δεν εχει καμια σχεση με Δωρεάν και θα μαζευτει ενα σεντόνι για -κατ εμέ- εντελώς ασημαντο θεμα.

"Έκπτωση DSL 100 ευρώ με πολλά ψιλά γράμματα" έπρεπε να λέγεται :)

Δημοσ.

giayto oloi fonazoun makria apo desmeyseis grammon apo isps kai makroxronia symvolaio kai kyrios propliromena ....! Ego tora mexri telos dekemvriou eimai me Hol 384 tsaba kai meta tha doume ti tha pexei ;-)kamia xristougeniatiki prosfora isos ;-)

Δημοσ.

update:

καλω το 13813 (altec telecoms εξυπηρετηση χωρις χρέωση)

me: γεια, πηρα ραμ, ειδα κουπονι, αλλα εχω ηδη γραμμη dsl, και απλα ληγει η συνδρομη μου στον ΙΣΠ, μπορω να παρω εκπτωση 100 ευρω με το κουπονι απο μια δικη σας συνδρομη?

me: εχω ηδη γραμμη 512 DSL απο ΟΤΕ, δεν τη χρειαζομαι. Δηλαδη η προσφορά δεν ισχυει για εμάς? :(

Al.: OXI. ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΡΥΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΑΚΕΤΟ.

Η προσφορά λεει "μειον 100 ευρω σε ολοκληρωμένες συνδεσεις ADSL 512 & 1024 ελάχιστης διάρκειας 3 μηνών"

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 31/12/2005

σε περιπτωση διακοπής συνδρομών ΑΟΡΙΣΤΟΥ χρόνου, καλέστε το 13813 ένα μήνα πρίν τη λήξη της σύνδεσης.

ΜΑΚΡΥΑ, ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΈΝΟΙ λοιπόν.

Δημοσ.

ρε παιδιά, είναι σίγουρο πως μπορείς να διακόψεις και την γραμμή και την πρόσβαση 512 από την ΗΟL μετά τους 3 μήνες; εμένα μου λέγανε πως δεσμεύομαι για 1 χρόνο minimum... και σε πιο ακριβώς πακέτο μπορείς να χρησιμοποιήσεις το εκπτωτικό κουπόνι; στο broadband pack 500;

Δημοσ.

Να ρωτήσω εγώ κάτι; Ας ρωτήσω...

Σύμφωνα με το κουπόνι του Ram η έκπτωση ισχύει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τις αλλαγές τιμών τις Altec.

Σύμφωνα με το κουπόνι μια ADSL 512 απο 264 το παιρναυμε με 164. Όλα καλα μεχρι εδώ..

Σύμφωνα με ένα mail που έστειλε η Altec ρίχνει τις τιμές κατα 40% περίπου.

Μπήκα στο site και τι να δω...

Μια 512 τριμηνιαία κοστίζει

Τιμοκατάλογος σύνδεσης Altecnet ADSL με γραμμή ADSL (Α.ΡΥ.Σ)

ADSL 384 ADSL 512 ADSL 1024

Αορίστου συνδρομή(ανά μήνα) 17,90 € 29,90 € 46,90 €

Μηνιαίο κόστος γραμμής ADSL (A.ΡΥ.Σ.) 15,90 € 19,90 € 32,90 €

Ενεργοποίηση σύνδεσης ADSL (A.ΡΥ.Σ.) 34,99 € 34,99 € 34,99 €

Εγκατάσταση εξοπλισμού ADSL (προαιρετικά) 44,99 € 44,99 € 44,99 €

Εξοπλισμός ADSL Modem προαιρετικά

Άρα 29,9*3 = 90 + 19,9 *3 =60 Σύνολο 150 € Δεν ξέρω εαν εχει ΦΠΑ. Εαν δεν έχει τοτε βαζω άλλα 50 σύνολο 200.

Με το κουπονι αυτο πέφτει σε 100! 100 € για τρίμηνη 512; Είναι κάτι που δεν κατάλαβα;

Δημοσ.

29,90*3 + 19,90*3 + 34,99 γιά την ενεργοποίηση της γραμμής + ΦΠΑ 19% σε όλα αυτά.

Σύνολο 219,42?, δηλαδή 119,42? μετά την έκπτωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...