Προς το περιεχόμενο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΓΡΑΦΟΣ

AGGANIS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα παλια την πρωτη εκδοση του προγραμματος. Να πω την αληθεια δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος παρα πολυ. Ασε που δεν δουλευε με τα windows XP SP1 & SP2. Τωρα με την εκδοση 1.1 που βρηκα (δουλευει σε ολα τα windows) επαθα πλακα. Καταπληκτικο προγραμμα. Μετα απο λιγα αρχικα τεστ που εκανα, εκφωνησα μια ολοκληρη σελιδα και το αποτελεσμα.......

Εκανε μονο 5-6 λαθακια και με ταχυτητα αστραπη. Καταπληκτικο προγραμμα για οποιον το χρειαζεται.

Θελω να ρωτησω τωρα αν υπαρχει νεοτερη εκδοση απο αυτη???

Εγω εχω την 1.1 απο οτι ειδα στο help του προγραμματος.

Δημοσ.

Και εγώ είχα δοκιμάσει την προηγούμενη έκδοση, αλλα δεν έμεινα ευχαριστημένος. Θα ψάξω να το βρώ αρχικά να το δοκιμάσω, πριν οποιαδήποτε αγορά...

• Super Moderators
Δημοσ.

Οποιαδήποτε αναζήτηση ή προσφορά link για warez πρόγραμμα θα έχει τις προβλεπόμενες συνέπειες.

Σβήστηκε ΗΔΗ ένα μήνυμα.

Δημοσ.

Το προγραμμα κανει το εξης: πατας το rec, υπαγορευεις το κειμενο στο μικροφωνο, πατας το stop, στο πλαισιο κειμενου που υπαρχει το προγραμμα γραφει το κειμενο. Μετα μπορεις να αλλαξεις γραμματοσειρα, μεγεθος κτλ και φυσικα να το κανεις copy kai paste οπου θελεις.

Δημοσ.

Ενας φιλος που το εχει (δεν ξερω ποια εκδοση αλλα μονο οτι γραφει οτι εχει διπλασια ταχυτητα...) μου ειπε οτι τα xp gr με ps2 δεν αναγνωριζουν το hasp .Ξερει κανεις κατι ??? :-? :-? :-? :-?

Και κατι αλλο...Γιατι αυτο το προγραμμα που ειναι της ιδιας εταιρεις ειναι τοσο πιο ακριβο ???

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=62&Nav_Section_Id=24&Catalog_Id=1&Product_Id=240323&Merchant_Id=1&sts_cid=3

:-? :-? :-?

Δημοσ.
Ενας φιλος που το εχει (δεν ξερω ποια εκδοση αλλα μονο οτι γραφει οτι εχει διπλασια ταχυτητα...) μου ειπε οτι τα xp gr με ps2 δεν αναγνωριζουν το hasp .Ξερει κανεις κατι ??? :-? :-? :-? :-?

Και κατι αλλο...Γιατι αυτο το προγραμμα που ειναι της ιδιας εταιρεις ειναι τοσο πιο ακριβο ???

:-? :-? :-?

DEN einai tis idias etairias...To ena einai tis Voice-in kai to allo tis MLS...

Δημοσ.

Νομιζω οτι το προγραμμα της MLS σε συνεργασια με Philips, ειναι πολυ καλυτερο.

Talk n Write λεγεται αν δεν κανω λαθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...