AGGANIS13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Ειχα παλια την πρωτη εκδοση του προγραμματος. Να πω την αληθεια δεν ειχα μεινει ευχαριστημενος παρα πολυ. Ασε που δεν δουλευε με τα windows XP SP1 & SP2. Τωρα με την εκδοση 1.1 που βρηκα (δουλευει σε ολα τα windows) επαθα πλακα. Καταπληκτικο προγραμμα. Μετα απο λιγα αρχικα τεστ που εκανα, εκφωνησα μια ολοκληρη σελιδα και το αποτελεσμα....... Εκανε μονο 5-6 λαθακια και με ταχυτητα αστραπη. Καταπληκτικο προγραμμα για οποιον το χρειαζεται. Θελω να ρωτησω τωρα αν υπαρχει νεοτερη εκδοση απο αυτη??? Εγω εχω την 1.1 απο οτι ειδα στο help του προγραμματος.
MSPOLO Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Και εγώ είχα δοκιμάσει την προηγούμενη έκδοση, αλλα δεν έμεινα ευχαριστημένος. Θα ψάξω να το βρώ αρχικά να το δοκιμάσω, πριν οποιαδήποτε αγορά...
AGGANIS13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Η εκδοση που εχω εγω γραφει μονο ελληνικα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Οποιαδήποτε αναζήτηση ή προσφορά link για warez πρόγραμμα θα έχει τις προβλεπόμενες συνέπειες. Σβήστηκε ΗΔΗ ένα μήνυμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Γρφει μονο σε word ή και σε αλλες μορφες κειμενου ??? txt ,outlook express κλπ ?? :-? :-?
AGGANIS13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Το προγραμμα κανει το εξης: πατας το rec, υπαγορευεις το κειμενο στο μικροφωνο, πατας το stop, στο πλαισιο κειμενου που υπαρχει το προγραμμα γραφει το κειμενο. Μετα μπορεις να αλλαξεις γραμματοσειρα, μεγεθος κτλ και φυσικα να το κανεις copy kai paste οπου θελεις.
Vasilakis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 posa mbyte ine to paketo..; Το πιο πρόσφατο zip που βρήκα με την έκδοση 1.1 είναι 113mb.
yannis27gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Pane edo: http://www.hardshop.gr/shop/item.asp?itemid=593&catid=34 Tha deis oti exei ftasei thn ekdosh 2.0.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Ενας φιλος που το εχει (δεν ξερω ποια εκδοση αλλα μονο οτι γραφει οτι εχει διπλασια ταχυτητα...) μου ειπε οτι τα xp gr με ps2 δεν αναγνωριζουν το hasp .Ξερει κανεις κατι ??? :-? :-? :-? :-? Και κατι αλλο...Γιατι αυτο το προγραμμα που ειναι της ιδιας εταιρεις ειναι τοσο πιο ακριβο ??? http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=62&Nav_Section_Id=24&Catalog_Id=1&Product_Id=240323&Merchant_Id=1&sts_cid=3 :-? :-? :-?
greeneye Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2005 me english service pack 2 douleyei ...?
Zannis67 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ενας φιλος που το εχει (δεν ξερω ποια εκδοση αλλα μονο οτι γραφει οτι εχει διπλασια ταχυτητα...) μου ειπε οτι τα xp gr με ps2 δεν αναγνωριζουν το hasp .Ξερει κανεις κατι ??? :-? :-? :-? :-? Και κατι αλλο...Γιατι αυτο το προγραμμα που ειναι της ιδιας εταιρεις ειναι τοσο πιο ακριβο ??? :-? :-? :-? DEN einai tis idias etairias...To ena einai tis Voice-in kai to allo tis MLS...
mjmj Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Νομιζω οτι το προγραμμα της MLS σε συνεργασια με Philips, ειναι πολυ καλυτερο. Talk n Write λεγεται αν δεν κανω λαθος.
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 DEN einai tis idias etairias...To ena einai tis Voice-in kai to allo tis MLS... Σωστα...Δικο μου λαθος. :neutral: :neutral:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.