Προς το περιεχόμενο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΓΡΑΦΟΣ

AGGANIS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει το MLS Talk & Write και έχω αποκομίσει πολύ θετικές εντυπώσεις.

Είχα πρόβλημα με τα winXP SP2 αλλά στο site της εταιρίας υπάρχει patch και το hasp δουλεύει άψογα. Επίσης έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την τηλεφωνική υποστήριξη -αριθμός Θεσσαλονίκης, ίσως να έπρεπε να έχουν ένα 0800 ή κάτι παρόμοιο, πάντως οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι και ήξεραν τι έλεγαν.

Τώρα, όσον αφορά το πρόγραμμα, με λίγη εκπαίδευση είχα πολύ καλά αποτελέσματα, σε εκφώνηση κειμένου με κανονική ταχύτητα. Γράφει Ελληνικά, αλλά μπορεί να καταλάβει και Αγγλικές λέξεις αν το εκπαιδεύσεις (πληκτρολόγηση λέξης, εκφώνηση, ταύτιση). Για κείμενα γενικού περιεχομένου είναι σχεδόν άριστο και πραγματικά άξιζε τα λεφτά του.

Δημοσ.

Egw apo tin alli den empisteuomai programmata tis MLS.

Eixa dokimasei sto parelthon 2 kai itan olo problimata.

Malista eixa epikoinwnisei me to technical support, mou esteilan

ena patch , to opoio episis eixe problima.

Ti perimeneis apo elliniki etaireia....

Filakia Polla,

MindControl

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγκατέστησα και το hasp και όταν πατάω για να μπω μου λέει ότι δεν βρήκε το hasp

Αν έχεις τα winXP SP2 πρέπει να εγκαταστήσεις το patch που υπάρχει στο site της MLS. Και το δικό μου σύστημα δεν έβλεπε το hasp, αλλά με το patch λειτουργεί κανονικά.

Τώρα, σχετικά με την ανάγκη ύπαρξης hasp, γνωστός μου έλεγε ότι είναι τρόπος να μειωθεί η πειρατεία του λογισμικού. Δεν ξέρω αν ισχύει, απλά το αναφέρω.

Δημοσ.

εγώ τώρα πήρα το MLS TALK AND WRITE και δουλεύει καλά αν και εγώ προσπαθώ να του μάθω λέξεις νομικές. βρίσκω κάνει αρκετά λάθη ακόμη, αν δεν φταίω εγώ βέβαια κάνοντας λάθος χειρισμό.

έχει βγει το 2 στην άλλη εταιρεία αλλά δεν μπορείς να του μάθεις λέξεις όπως στην MLS.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...