Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία αρχείου ISO?

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Έχω ένα παιχνίδι το οποίο μάλλον έχει γίνει copy-paste από το cd στον σκληρό και τα αρχεία του είναι σε φακέλους κανονικά. Θέλω να φτιάξω ένα αρχείο iso με τα αρχεία αυτά μέσα και να το γράψω σε cd, όταν όμως προσπαθώ να το κάνω με το winrar(δεξί κλικ στον φάκελο, add to archive, archive name: game.iso) ναι μεν δημιουργείται το iso αρχείο αλλά όταν το φορτώνω σε εικονικό drive με το alcohol δεν δουλεύει και μου βγάζει κάποιο σφάλμα που ούτε το θυμάμαι τώρα! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Α! Προσπάθησα να κάνω κάτι και με το isobuster αλλά έκανα μόνο κάτι βλακείες!

Δημοσ.

To WinRAR, μπορεί ν' ανοίγει αρχεία ISO, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο για τη δημιουργία τους.

Το isobuster είναι μάλλον απλό και ιδιαίτερα αξιόπιστο, αν γράφοντας "έκανα μόνο κάτι βλακείες", εννοείς ότι το ISO δεν παίζει, ψάξε μήπως λείπουν κάποια κρυφά αρχεία. Φρόντισε να είναι απενεργοποιημένες οι επιλογές για απόκρυψη των Κρυφών αρχείων και αρχείων συστήματος, ωστόσο αν τα αρχεία δεν μεταφέρθηκαν στο δίσκο από το CD ή αν το CD είχε προστασία κατά της αντιγραφής, δεν έχεις πολλές ελπίδες :-(

Δοκίμασε για τη δημιουργία ISO και τα UltraISO (κυρίως αυτό), MagicISO ή WinISO. Κανένα δεν είναι free, αλλά αν θυμάμαι υπάρχουν trial versions.

Καλή Τύχη.

Δημοσ.

Σου προτείνω ότι κι ο paredwse' δοκίμασε το UltraISO! Kι αν ποτέ το κατεβάσεις για δοκιμή' ISO, IMAGE & BIN αρχεία τα δημιουργείς κάνοντας κλικ στα 'Εργαλεία'! :wink:

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Τελικά το έκανα με το UltraISO και λειτουργεί μια χαρά. Μόνο που όταν ξεκίνησε η εγκατάσταση κατάλαβα ότι το παιχνίδι είναι μόνο στα γαλλικά και τα ιταλικά! Ε ρε τι τραβάω!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...