Προς το περιεχόμενο

Shutdown ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ!!!

user

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακους εκει!!

Ρε παιδια τις 2 τελευταιες μερες χωρις ιδιαιτερη πιεση ο επεξεργαστης ανεβαζει θερμοκρασια και κλεινει το pc!

Ενω ολα ηταν οκ αυτο ετσι!

Και το coolerακι τρεχει σε φυσιολογικα επιπεδα δεν τρελαινεται επειδη το pc ανεβαζει θερμοκρασια..

Ελεγξα για ιους,worms τιποτε.Ουτε στον Task Manager κανενα υποπτο process...

Τι μπορει να φταιει??

Μιλαμε αν κανω κωδικοποιηση ηχου (ουτε καν βιντεο!) στο 10λεπτο εχει κλεισει!

Δημοσ.

Καταρχήν μην τον ζορίζεις μέχρι να λύσεις το πρόβλημα. Είχα και εγώ αντίστοιχο πρόβλημα, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία και αποχαιρέτησα τον επεξεργαστή. Το πρόβλημά μου ήταν το νομιστεράκι του επεξεργαστή, δεν δούλευε σωστά και μόλις έτρεξα το seti ...

Δημοσ.

Κι εγω η το νομιστερακι του επεξαργαστη η το 350αρι ηλιθιο τροφοδοτικο μου υποψιαζομαι....

Και εννοειται δεν το πειραζω μεσα (ακομα) γιατι...εχει εγγυηση!!

Θερμοκρασια ακριβως δεν εχω προγραμμα να δω...

Λιγο πριν κλεισει παντως για 3-4 sec πιανει 100% χρηση CPU...

Δημοσ.

Το έχω πάθει παλιότερα, η βρώμα (σκόνη, μαλλί, τρίχες, γενικώς μπίχλα) στον ανεμιστήρα τον εμπόδιζαν να λειτουργεί σωστά με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται πρώτα ο ανεμιστήρας και να κολλάει και φυσικά μετά η CPU. Στην αρχή νόμιζα οτι ήταν το τροφοδοτικό, όταν όμως έβγαλα τον υπολογιστή στο μπαλκόνι και τον φύσηξα μ' ένα μικρό κινέζικο φυσηχτήρι που έχω όλα ήταν ΟΚ. Από τότε έχω καθιερώσει το καθάρισμα σε τακτά διαστήματα γιατί έχω το PC στο πάτωμα.

Δημοσ.

Έχω δει κάτι παρόμοιο μερικές φορές επειδή είχε σπάσει ένα κομμάτι της πλαστικής βάσης του επεξεργαστή και δεν έπιανε καλά η ψύκτρα...

Βέβαια το έχω δεί μόνο σε 478 socket αλλά δεν χάνεις να του ρίξεις μια ματιά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...