Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για έλεγχο δικτύου


vasgelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ένας γνωστός μου θέλει ένα πρόγραμμα για να ελέγχει δίκτυο επτά-οχτώ υπολογιστών δουλεύει σε ΤΕΕ ο έλεγχος θα γίνετε με Windows και θέλει να κάνει αμφίδρωμη;;;;; παρακολούθηση μαθητών και καθηγητή. Έχετε να μου προτείνετε τίποτα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αχμ! Λυκειάρχης είναι ο δικός σου; :-) :-) :-)

 

Τεσπα, προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το NetSupport. Ελέγχει στην πράξη γύρω στα 150 μηχανήματα (η άδεια λέει 250, αν θυμάμαι καλά) χωρίς πρόβλημα, έγκαθίσταται αν θες σε silent mode (να μην βλέπει ο end user πότε συνδέεσαι και πότε όχι), επιτρέπει απλή παρακολούθηση, κοινή χρήση ή απόλυτο έλεγχο, το μόνο μειονέκτημα είναι η μάλλον τσιμπημένη τιμή του.

 

Εχει ξανασυζητηθεί πάντως το θέμα και είχαν προταθεί κι άλλες λύσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To κατεβασα το προγραμμα το Netsupport manager και το εγκaτεστησα αλλα δεν εχει υποστηριξη ελληνικων.Υπαρχει patch?δεν το βρισκω στο site.

Παντως φαινεται πολυ δυαντο προγραμμα και ειναι ευκολο στη χρηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μετά από τις σοφές συμβουλές του γέροντα δοκίμασα κι εγώ το netsupport school, πολύ καλό μου φάνηκε. Δεν είχα πρόβλημα με τα ελληνικά, παρά μόνο στο excel, κατά την πληκτρολόγηση σε κελιά μερικά γράμματα δεν φαίνονται, μόλις πατάς [enter] είναι ΟΚ. Σε word κτλ κανένα πρόβλημα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πρόβλημα με τα Ελληνικά, το αντιμετώπισα πριν ένα περίπου χρόνο, όταν εγκατέστησα την 9.0 σε 2003 Server και μόνο για όσα μηχανήματα έτρεχαν Win2k_Gr. (Μηχανήματα με 2κ_Engl ή XP, φαίνονται κανονικά). Λύνεται με κάποια ρύθμιση από τα properties των Users, View->Script ή View->Fonts ή κάτι ανάλογο, μόλις μπορέσω θα του ρίξω μιά ματιά.

 

Δεν έδωσα δυστυχώς σημασία για να ξεκαθαρίσω αν οφείλεται στην Ver.9 ή στον 2003 Server. Παλιότερες εκδόσεις (6.x, 7.x) που έτρεχαν σ' ένα συνδυασμό NT/2k/95/98se, δεν είχαν εμφανίσει ποτέ πρόβλημα.

 

Εξαιρετικό πρόγραμμα πάντως, αν εξαιρεθεί το ότι καθώς εγκαταστάθηκε κάποιες εφαρμογές π.χ. Πασιέντσα, Flipper και κάποιες Ιστοσελίδες (filaki.gr, διάφορες αθλητικές, κάτι σελίδες Ωροσκόπιου ή Χρηματιστηρίου κλπ.) κλείνουν εντελώς -μα εντελώς- απροειδοποίητα! ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...