kolobaki Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Eπειδη δεν ηξερα τι τιτλο να βαλω τον γενικεψα λιγο.Για να μη πολυλογω ψαχνω να βρω μια συσκευη σαν και αυτες που βαζουν στις βιτρινες των καταστηματων κινητης τηλεφωνιας.Δηλαδη να μη λειτουργουν απλα να εχουν μονο τα χαρακτιριστικα ενος συγκεκρειμενου κινητου(βαρος,μεγεθος κτλ).Που μπορω να βρω;;Αν παω στο ΓΕΡΜΑΝΟ υπαρχει περιπτωση να εχουν να μου δωσουν.Και Οχι τσαμπα να πληρωσΩ. Ευχαριστω οσους ασχοληθουν με το θεμα μου!
giorgio_g Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 apo oso ksero autes tis siskeues tis epistrefoun stis eteries meta apo ena xroniko diastima. an exis omos kanena filo se tetio katastima tha sou dosi. den mas ipes mono...ti tha tis kanis?????
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 αν είσαι Αθήνα κατέβα την Κυριακή στο παζάρι που γίνεται πίσω από τον Ηλεκτρικό του Θησείου.. προσωπικά έχω πετύχει δύο τέτοιους που πουλούσαν τέτοια dummies..
kolobaki Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 apo oso ksero autes tis siskeues tis epistrefoun stis eteries meta apo ena xroniko diastima.an exis omos kanena filo se tetio katastima tha sou dosi. den mas ipes mono...ti tha tis kanis????? Τωρα δεν μπορω να εξηγησω γιατι τις θελω,ασε που αμα πω θα πεσετε κατω στα γελια.Ευχαριστω για τη βοηθεια σας.Εχω ενα γνωστο που δουλευει σε 1 τετοιο καταστημα.Ετσι και καταφερω και παρω μια τετοια συσκευη απο αυτον τοτε μπορω να σας πω γιατι τη θελω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.