Προς το περιεχόμενο

Photoshop + layer

gap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sto photoshop to 7 8elw na anoijo mia foto k apo pano tis na anoijo alli mia k na fainontai sugxronos kai oi 2. i mia na einai mesa stin alli.

oxi na kaluptei h proti ti deuteri oyte i deuteri tin proti...

einai idies oi fotos alla me mia diafora.. k 8elo i mia na ka8isei pano stin alli.. na einai idia k na fainetai k i diafora...

k apo pano na valo k triti k tetarti..

epsaja ta layers .. alla i epilogi opacity p epsaja je8oriazei ti mia k fotizei tin alli...

jerei kapoios pos 8a kano auto p eipa parapanw?

eyxaristw osoys apantisoyn :)

Δημοσ.

φίλε γίνε λίγο πιο σαφής

τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις να φαίνεται γιατί έχει σημασία αν χρησιμοποιήσεις blending

πάντως μπορείς να παίξεις με τα Layer Mask αν είσαι εξοικειωμένος

Δημοσ.

φίλε petza ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον..

έχω 4 φώτος στις οποίες το φόντο είναι το ίδιο αλλα εγώ στέκομαι σε άλλο μέρος σε κάθε μία. θέλω να κρατήσω το φόντο και να μπώ εγώ μέσα μόνο.

αυτό που κάνω είναι αποκοπή της μίας και μετά επικόλληση στην πρώτη. έπαιξα λίγο με το layer , απο το normal το άλλαξα και φάνηκαν και οι δύο κάποια στιγμή αλλά δεν φαινόντουσαν και οι δύο όπως ήθελα. κτυβότανε η μία η άλλη φαινότανε πιο καλά και το ανάποδο.

το αποκοπή - επικόλληση είναι σωστό ή έχει άλλη επιλογή ??

αν μπορείς να με καθοδηγήσεις πώς θα κάνω αυτό που θέλω..

νομίζω θα κατάλαβες τι θέλω..

ευχαριστώ πολυ! :)

Δημοσ.

Εφόσον το background είναι ακριβώς το ίδιο μπορείς με το Clone stamp tool να αντιγράψεις στην πρώτη όσο θες από την 2η, την 3η κτλ χωρίς να φαίνεται τίποτα!

Αν δεν τα καταφέρεις, στείλε τις από δω.

Δημοσ.

κάτι έκανα με το Clone stamp tool .. βασικά έπιανα με ενα άλλο εργαλέιο εμένα και με κολούσα στην άλλη φώτο.. η διαφορά φαίνεται επειδή τα λίγα λεπτά που πέρασαν είχε άλλο φωτισμό...

ευχαριστώ όλους :)

post-945-129062925165_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...