gap Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 sto photoshop to 7 8elw na anoijo mia foto k apo pano tis na anoijo alli mia k na fainontai sugxronos kai oi 2. i mia na einai mesa stin alli. oxi na kaluptei h proti ti deuteri oyte i deuteri tin proti... einai idies oi fotos alla me mia diafora.. k 8elo i mia na ka8isei pano stin alli.. na einai idia k na fainetai k i diafora... k apo pano na valo k triti k tetarti.. epsaja ta layers .. alla i epilogi opacity p epsaja je8oriazei ti mia k fotizei tin alli... jerei kapoios pos 8a kano auto p eipa parapanw? eyxaristw osoys apantisoyn
ThundeR_21 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 epelekse to layer pou einai apo panw (dhladh thn deuterh photo) kai paikse me ta blending properties tou layer. Einai to drop menu aristera apo to opacity kai to fill.
Petza Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 φίλε γίνε λίγο πιο σαφής τι ακριβώς είναι αυτό που θέλεις να φαίνεται γιατί έχει σημασία αν χρησιμοποιήσεις blending πάντως μπορείς να παίξεις με τα Layer Mask αν είσαι εξοικειωμένος
gap Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 φίλε petza ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.. έχω 4 φώτος στις οποίες το φόντο είναι το ίδιο αλλα εγώ στέκομαι σε άλλο μέρος σε κάθε μία. θέλω να κρατήσω το φόντο και να μπώ εγώ μέσα μόνο. αυτό που κάνω είναι αποκοπή της μίας και μετά επικόλληση στην πρώτη. έπαιξα λίγο με το layer , απο το normal το άλλαξα και φάνηκαν και οι δύο κάποια στιγμή αλλά δεν φαινόντουσαν και οι δύο όπως ήθελα. κτυβότανε η μία η άλλη φαινότανε πιο καλά και το ανάποδο. το αποκοπή - επικόλληση είναι σωστό ή έχει άλλη επιλογή ?? αν μπορείς να με καθοδηγήσεις πώς θα κάνω αυτό που θέλω.. νομίζω θα κατάλαβες τι θέλω.. ευχαριστώ πολυ!
silverthan Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Εφόσον το background είναι ακριβώς το ίδιο μπορείς με το Clone stamp tool να αντιγράψεις στην πρώτη όσο θες από την 2η, την 3η κτλ χωρίς να φαίνεται τίποτα! Αν δεν τα καταφέρεις, στείλε τις από δω.
gap Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 κάτι έκανα με το Clone stamp tool .. βασικά έπιανα με ενα άλλο εργαλέιο εμένα και με κολούσα στην άλλη φώτο.. η διαφορά φαίνεται επειδή τα λίγα λεπτά που πέρασαν είχε άλλο φωτισμό... ευχαριστώ όλους
Petza Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Καλό φαίνεται Πάντως για αυτό που θέλεις μάλλον ποιο σωστό θα γίνει με τα Layer Mask Εδώ θα βρεις ένα tutorial για να καταλάβεις πάνω κάτω τι γίνεται με τα Layer Mask http://www.myjanee.com/tuts/layermask/layermask.htm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.