Προς το περιεχόμενο

Virus Heeeeeeeeeeeeelp

nmtray2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον εχω ιο και δεν ξερω τι γινεται.

Ο υπολογιστης αρχισε τα παλαβα:

Αμα δεν τον χρησιμοποιησω για 10 λεπτα με πεταει εξω απο την DSL συνδεση και μετα ειναι αδυνατον να ξαναμπω (ρισταρτ 4-5 φορες και αν μπει)

Μου βγαζει οτι το Νορτον εχει καταστραφει και πρεπει να γινει απεγκατασταση και παλι μετα εγκατασταση ( το Νορτον δουλευει αψογα).

Μου βγαζει οτι το Spysweeper εχει καταστραφει το σωμα του και πρεπει να κλεισει και να ξανανοιξει.

Ξαφνικα μου ζηταει οταν μπαινω στο περιβαλλον να συνδεθω (πρωτη φορα το εβλεπα)

Τα Norton kai Spysweeper ειναι αυθεντικα και πληρως ενημερωμενα.

Κατεβασα και αλλα 2 antivirus και δεν βρεθηκε τιποτα...

Καμμια ιδεα?????????????

Δημοσ.

Λοιπον, μπορει και να ειναι ασχετος ο ιος που εχεις (αν οντως ειναι ιος) με αυτον που θα σας αναφερω αλλα καλα ειναι να τον εχετε υπ'οψιν σας. Μπορει και να ειναι αυτος που λεω ομως και να σου κατεστρεψε τα executables του Norton και του Spysweeper. Ο (μαλλον Το μιας και ειναι worm) Win32/Gaelicum καστρεφει αρχεια με καταληξη .exe χωρις καμια διακριση. Το κακο ειναι οτι πολλα antivirus ειναι ανισχυρα να κανουν οτιδηποτε να τον σταματησουν και ακομα χειροτερο το οτι κανει spread πολυ γρηγορα. Μπορεις ομως να κατεβασεις ενα μικρο utility scanner/cleaner να ψαξεις και να καθαρισεις το συστημα σου απο μια πιθανη μολυνση (καθαριζει τα Win32/Gaelicum, Win32/Hidrag, BackDoor.Agent.A-Z, AA-BG, Downloader.Agent.AS, I-Worm/Atak.A-I, I-Worm/Bagle.A-Z, AA-BA, I-Worm/Bugbear.D, I-Worm/Netsky.A-Z, AA-AD, I-Worm/Sasser.A-F, I-Worm/Zafi.A-D, PSW.Bispy.A-E). Το utility λεγεται vcleaner και μπορεις να το κατεβασεις απο εδω http://www.grisoft.cz/softw/70/filedir/util/avg_rem_sup.dir/vcleaner.exe... Δοκιμασε το, δοκιμαστε το.

Δημοσ.

αυτό με τη dsl που λες μήπως είναι πρόβλημα του μόντεμ σου?

αν έχουν πρόβλημα μόνο τα 2 antivirus που αναφέρεις τότε δοκίμασε να τα κάνεις uninstall. τόσα scan έχεις κάνει και δεν έχει βρεθεί τπτ, το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει ιός αλλά να δημιουργείται κάποιο conflict.

Δημοσ.

Λαθος εκανα...

Ειχα καθαρισει τη registry και σα να εστρωσε λιγο αλλα μετα ξαναρχισε τα ιδια...

format για να γλυτωσω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...