Προς το περιεχόμενο

Δεν μπορώ να βάλω υπότιτλους με το Media Player Classic.

Shenlog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Tha pas View-->Options-->Output kai apo to directshow video epelekse VMR7(renderless) h VMR9(renderless)

Ευχαριστώ πολύ ρε μεγάλε.

Τα κατάφερα.

Δημοσ.

Κάνω τώρα Load τους subs αλλά δεν τους εμφανίζει.

Γιατί;

Λέτε να φταίει το ότι δεν τους έβαλα στην πραγματική ταινία;

Δημοσ.

Εχω εγκατεστημένο το K-Lite Mega Codec Pack...

http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Mega_Codec_Pack.htm

...και παίζω τα πάντα με Media Player Classic, εκτός από τα divx με εξωτερικούς υποτίτλους (λαμβάνω το ίδιο μήνυμα) οπότε χρησιμοποιώ το BSplayer το οποίο επίσης περιέχεται στο συγκεκριμένο codec pack και δίνει κάποιες επιπλέον και πολύ χρήσιμες επιλογές για τους υποτίτλους (θέση, μέγεθος, χρώμα).

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεξί κλικ καθώς παίζει η ταινία και από το μενού διάλεξε Navigate > Subtitle Language. Ίσως πρέπει να ενεργοποίησεις εκεί το Enable.

Αλλιώς, πάλι δεξί κλικ κι έχει ξεχωριστό υπομενού Subtitles.

Ψάξτο λιγάκι, σχεδόν 8 μήνες με Media Player Classic δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Vasika mporeis na kaneis kai to eksis pragma: Na min fortoneis tous ypotitlous mesa apo to media player classic.Tha prepei na egkatastiseis to vobsub kai meta na valeis sto idio folder me tin tainia tous ypotitlous.Epishs tha prepei na kaneis rename kai tous ypotilous me ton eksis tropo. An px i tainia exei filename thematrix.avi oi ypotitloi tha prepei na ginoum thematrix.srt i thematrix.sub.An to kaneis auto oi ypotitloi tha emfanizontai aytomata.

Δημοσ.

Και πάλι πρόβλημα.

Ένας φίλος μου είπε να πάω προς BS Player μεριά και απο ότι είδα διάβασε τους subs.

Το πρόβλημά μου είναι πως δεν βγάζει ελληνικά αλλά κάτι τελείως άσχετα.

Αραβικά είναι;

Τι είναι δεν γνωρίζω.

Λέτε να φταίει το ότι τα Windows μου είναι αγγλικά;(τούβλο ε;)

Αν όχι τότε πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;

Δημοσ.

Στις ρυθμισεις για subtitles πηγαινε στο font / script και βαλε Greek.

To Bsplayer ειναι κατεμε μακραν το κορυφαιο divx/xvid player. Ειναι πολυ ευχρηστο και εχει τις καλυτερες επιλογες, κυριως οι τελευταιες εκδοσεις που διαθετουν το πολυ καλο movie mode. Και ειναι μακραν το ελαφρυτερο, π.χ. συγκριτικα με το (θεωρητικα ελαφρυ) mpc η διαφορα φαινεται σε celeron 500.

Δημοσ.

safos kai to bsplayer einai apo to kalitero players stin katigoria tou...

Shenlog gia to provlima sou sxedon sigoura leo pos ftaiei i gramatoseira pou exei epilegmeni to bsplayer gia tous ypotitlous...

Deksi klick-> Subtitles-> Subtitle Properties kai apo ekei allazeis tin grammatoseira koitontas sto preview pou yparxei sto sigekrimeno parathiro ton ypotitlo kai vlepeis an ypostirizei ta ellinika grammata!

Asxeto: se periptosi pou exeis provlimata me ton sixronismo ton ypotitlon me tin omilia tote prepei na patiseis Ctrl + velaki deksia i aristera gia na pas tous ypotitlous pio piso i pio mprosta antistoixa!

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά.

Τον qspock για την λύση στο πρόβλημά μου και τον Sanctu82 για το άσχετό που όμως είναι πολύ σχετικό.

Δημοσ.

Εκτος αυτου ρυθμιζει και καθ'υψος τους υποτιτλους, καθως και το μεγεθος τους, ολα με shortkeys. Εγω τα εχω αναθεσει ολα στο τηλεκοντρολ της καρτας tuner, και βλεπω divx ξαπλα 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...