onefluffycloud Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Εχω μια παλια μητρικη η οποια υποστηριζει μονο USB1. Θελω να αγορασω εναν HDD SATA και να τον βαλω σε external case (usb). Η ερωτηση μου ειναι ποσο χαμηλες θα ειναι οι επιδοσεις του σκληρου σε ταχυτητα(εξαιτιας του usb1)... δεν με νοιαζει η ταχυτητα αφου το PC ειναι "μουλαρομηχανημα"(=24/7) και δεν ειναι το βασικο μου workstation.. Ακομα ηθελα να ρωτησα γιατι αυτα τα external cases δεν γραφουν ποτέ τι σκληρο δεχονται (IDE ή SATA)??? μηπως δεχονται και τους δυο; Τελος επειδη η μητρικη ειναι παλια οπως ειπα. θα τον αναγνωρισει τον σκληρο ως usb device?
souvlakias Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 1 mb το δεπτερολεπτο περιπου αν εχεις win xp θα τον αναγνωρισει δεν δεχονται και τους 2 πιο συχνα ide και πολυ λιγα sata
onefluffycloud Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 πηρα στο πλαισιο τηλ. και μου ειπαν οτι ολα τα external cases ειναι για IDE, και δεν θα ειχε νοημα να υπηρχαν για SATA γιατι δεν θα εκμεταλευοταν την ταχτυτητα τους....fuck.
onefluffycloud Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 βασικα αυτο που θελω να ρωτησω τωρα ειναι αν παρω IDE HDD(250gb) τελικα, η μητρικη μου που ειναι Gigabyte του 1999 θα τον αναγνωρισει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.