cobra Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Loipon enw mexri protinos xrisimopoiousa to dvdshring, oi teleytaies tainies px xxx2 einai kleidomenes kai den mporw na tis kanw copia. ekana xrhsh kai toy dvd decrypter kai afoy katafere kai perase tis tainies meta to dvdshring den mporese na tis anoiksei kai pali ...an kai tis exw ston sklhro otan paw na th dw me to powerdvd tote parathrw oti oi prvtes skhnes apla den yparxoyn -paizoun.......kserete kanenan tropo gia na mporesw na tis antigrafw xwris problhma????ayto ginetai mono se tainies kainoyrgies.
migel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα. Με ποιά βερσιόν DVD Decrypter δοκίμασες ? Η τελευταία που υπάρχει είναι η 3.5.4.0 η οποία μέχρι τώρα τα περνάει όλα . Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις και το DVD fab Decrypter ( Free ) , τελευταία βερσιόν είναι η 2.9.5.0 Απο απλή περιέργεια ποιά έργα είναι ? ( ΧΧΧ2 or HITCH περνάνε με το dvd decrypter ) Δοκίμασε με τον Media Player Classic ή με το Nero Show Time να τις δείς. Εγώ χρησιμοποιώ DVD Decrypter + Nero Recode.
MindMaker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Γειά σας guyz! Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και σε μένα με το XXX2. Το συγκεκριμένο dvd έχει το κλείδωμα προστασίας Sony ARccOS. Ενώ το HITCH που έχει το ίδιο κλείδωμα περάστηκε στον υπολογιστή μου με το DVDDecrypter 3.5.4.0 χωρίς πρόβλημα με το XXX2 τα βρήκε σκούρα. Ο λόγος ήταν ότι στο δισκάκι υπάρχει μια νέα έκδοση του εν λόγω κλειδώματος. Η προστασία αυτή υπάρχει τώρα ακόμη και μέσα στα αρχεία της ταινίας με αποτέλεσμα μα το DVDDecrypter να βγάζει "πρόβλημα ανάγνωσης" σε κάποια sectors του δίσκου. Τελικά κατέβασα την τελευταία έκδοση του DVDFab Decrypter 2.9.5.2 και η ταινία περάστηκε χωρίς πρόβλημα, στο δίσκο!
migel Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Γειά σας guyz!Το ίδιο πρόβλημα υπήρχε και σε μένα με το XXX2. Το συγκεκριμένο dvd έχει το κλείδωμα προστασίας Sony ARccOS. Ενώ το HITCH που έχει το ίδιο κλείδωμα περάστηκε στον υπολογιστή μου με το DVDDecrypter 3.5.4.0 χωρίς πρόβλημα με το XXX2 τα βρήκε σκούρα. Ο λόγος ήταν ότι στο δισκάκι υπάρχει μια νέα έκδοση του εν λόγω κλειδώματος. Η προστασία αυτή υπάρχει τώρα ακόμη και μέσα στα αρχεία της ταινίας με αποτέλεσμα μα το DVDDecrypter να βγάζει "πρόβλημα ανάγνωσης" σε κάποια sectors του δίσκου. Τελικά κατέβασα την τελευταία έκδοση του DVDFab Decrypter 2.9.5.2 και η ταινία περάστηκε χωρίς πρόβλημα' date=' στο δίσκο![/quote'] Καλησπέρα . Και με το DVD Decrypter θα το πέρναγες φτάνει να πάταγες ignore στα λάθη που σου έβγαζε . Ετσι κι αλλιώς εάν το παρατήρησες , το original DVD εάν θυμάμαι καλά είναι γύρω στα 7.5GB ενώ αυτό που κατεβαίνει με οποιοδήποτε τρόπο/πρόγραμμα είναι γύρω στα 6.5GB , δηλαδή υπάρχει 1GB άεργο ( new Sony ARccOS ) , κάτι σαν Dummy file , αυτό φαίνεται εαν ανοίξεις το nero burning rom , και πάς στις πληροφορίες δίσκου , θα δείς οτι το DVD είναι σε δύο session , το ένα απο αυτά είναι γύρω στο 1GB. Πάντως το έργο είναι ολόκληρο μαζί με εχτράς και ότι άλλο είχε . Εαν ξέρει κάποιος να μας τα πει πιο αναλυτικά ........... Edit: Έχεις δίκιο σχετικά με την έκδοση του DVD Fab Decrypter η τελευταία είναι η 2.9.5.2
ΦΩΚΙΑΝΟΣ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Γειά.Ασχολούμαι με το ripping ταινιών εδώ και έναν χρόνο.Δεν μου αντιστάθηκε τίποτα ...σχεδόν... έως προχθές. Κυκλοφόρησε στην πιάτσα μιά τρίτη έκδοση του SONY ARccOs. Δεν μπορεί να υπερκεραστεί με τίποτα από ότι χρησιμοποιώ.Και αναφέρομαι σε τουλάχιστον τρείς εκδόσεις FAB όπως επίσης και στο παρασκηνιακό πρόγραμμα DVD43 που συνεργάζεται τέλεια ώς εμπροσθοφυλακή του Shrink.Η ταινία που μπορείτε να ταλαιπωρηθείτε προσπαθώντας να κάνετε ανάλυση είναι το ΄΄LAYER CAKE΄΄.Θα παρακαλούσα όποιος γνωρίζει κάτι να το μοιραστεί μαζί μας.
christos1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Γειά.Ασχολούμαι με το ripping ταινιών εδώ και έναν χρόνο.Δεν μου αντιστάθηκε τίποτα ...σχεδόν... έως προχθές. Κυκλοφόρησε στην πιάτσα μιά τρίτη έκδοση του SONY ARccOs. Δεν μπορεί να υπερκεραστεί με τίποτα από ότι χρησιμοποιώ.Και αναφέρομαι σε τουλάχιστον τρείς εκδόσεις FAB όπως επίσης και στο παρασκηνιακό πρόγραμμα DVD43 που συνεργάζεται τέλεια ώς εμπροσθοφυλακή του Shrink.Η ταινία που μπορείτε να ταλαιπωρηθείτε προσπαθώντας να κάνετε ανάλυση είνια το ΄΄LAYER CAKE΄΄.Θα παρακαλούσα όποιος γνωρίζει κάτι να το μοιραστεί μαζί μας. Καλησπέρα. Το AnyDVD με συνδυασμό CloneDVD2 το δοκίμασες. DVD Decrypter DVD Region+CSS Free
blackwar Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Γειά.Ασχολούμαι με το ripping ταινιών εδώ και έναν χρόνο.Δεν μου αντιστάθηκε τίποτα ...σχεδόν... έως προχθές. Κυκλοφόρησε στην πιάτσα μιά τρίτη έκδοση του SONY ARccOs. Δεν μπορεί να υπερκεραστεί με τίποτα από ότι χρησιμοποιώ.Και αναφέρομαι σε τουλάχιστον τρείς εκδόσεις FAB όπως επίσης και στο παρασκηνιακό πρόγραμμα DVD43 που συνεργάζεται τέλεια ώς εμπροσθοφυλακή του Shrink.Η ταινία που μπορείτε να ταλαιπωρηθείτε προσπαθώντας να κάνετε ανάλυση είνια το ΄΄LAYER CAKE΄΄.Θα παρακαλούσα όποιος γνωρίζει κάτι να το μοιραστεί μαζί μας. Καλησπέρα Η συγκεκριμένη ταινία που αναφέρεις δεν έχει κανένα πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του AnyDVD την ριπαρα μια χαρα την πέμπτη που μας πέρασε!!! Για τα αλλα προγράμματα τυπου AnyDVD που είναι FREE δεν ξέρω να σου πω καθως δεν τα χρησιμοποιώ παρα μονο το AnyDVD! Κατεβασετο από εδώ: http://www.slysoft.com/el/download.html Ελπίζω να βοήθησα!!! edit: με προλαβε ο χρηστος οση ωρα εγραφα το ποστ
ΦΩΚΙΑΝΟΣ Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Παίδες, ευχαριστώ για την ταχύτητα με την οποία απαντήσατε(σχεδόν αγγίζει αυτήν του φωτός).Θα δοκιμάσω τις προτάσεις σας και θα επανέλθω.
akonakis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα στα παιδιά! Έχω και γω κάποια προβλήματα μετο ripping κάποιων ταινιών και συγκεκριμένα του Be Cool. Μιλάμε για μάυρο χάλι!Έχοντας το AnyDVD ανοιχτό κολλάει το μηχάνημα με το που βάλω τον δίσκο! Με το Shrink δεν ξεκινάει καν το analysing και το decrypter αδυνατεί να ανταπεξέλθει και κολλάει με το που η μονάδα δίσκου αρχίζει να διαβάζει το δισκάκι!Έχει κανείς καμιά ιδέα? Υ.Γ. Το FabDecrypter δεν πρόλαβα να το χρησιμοποιήσω αλλά και με το milion dollar baby που το δοκίμασα δεν έκανε τίποτα! Κόλλησε στο ίδιο ακριβώς σημείο που κόλλαγε και το shrink! Τι θα γίνει με την καινούρια προστασία των DVD? Εμένα κυριολεκτικά μου χει σπάσει τα νεύρα!
elamnte Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 A re paidia pws fenete oti den gnwrizetai oloi arketa gia to thema ripping kai simpiesi(encoding) tainiwn. loipon gia to xekleidwma ena einai to programma to anydvd(apo to site http://www.slysoft.com) kai einai kai sta ellinika kai enimerwnetai me ta nea kleidwmata kathe mina toylaxiston kai afoy to trexeis kai soy xekleidwsei tin tainia(giati mono afto kanei xekleidwnei tainies kai cd ixoy) meta mporeis na kaneis antigrafi tis tainies kai me to windows explorer sto disko kai tha soy paizei mia xara. oso gia to dvdshrink poy eipe kapoios ontws einai ena apo ta kalitera kata ti gnwmi moy programma mazi me to clonedvd(panta teleytaies ekdoseis gia ola ta programmata simpiesis wste na kanoyne oso to dinaton poio poiotiki kai kali simpiesi) mporeite na trexete to anydvd kai me to poy valete mesa tin tainia tin xekleidwnei kai mporeite na ti simpiesete me opoiodipote programma simpiesis afoy meta simperiferete i tainia les kai einai xekleidoti. exw dokimasei kai arketes tainies(opws to be cool kai alles tainies me ti prostasia sony arcoss). ara enisxyw tin apopsi toy "blackwar" to thema tha moy peite einai na exete kai to anydvd olokliro kai oxi tin trial ekdosi etsi.. edw sas thelw kavoyres.. egw to exw olokliro.
akonakis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Φίλε elamnte κατέβασα το AnyDVD από το Link που παραθέτεις αλλά όπως ξανάπα δεν δούλεψε, όταν βάζω το δίσκο μέσα στο drive και πρέπει να τον ξεκλειδώσει το AnyDVD κολλάνε τα πάντα, αντί να μου γράφει τι προστασία έχει ο δίσκος κ.τ.λ.Τώρα αν βρω ολόκληρο το AnyDVD όπως λες θα μπορώ να κατεβάζω τα updates των καινούριων κλειδωμάτων?Και κάτι άλλο: το AnyDVD που δίνει στο link που παραθέτεις είναι κάποια περιορισμένη έκδοση(μόνο στο χρόνο σωστά?), είναι ενημερωμένο?Εγώ πάντως τοχω ολόκληρο(σπασμένο) αλλά τίποτα!
zavlakas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Λυση για το Layer Cake, υπαρχει εδω... http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=120836 Το Million Dollar Baby δεν εχει προστασια ARccOS... @akonakis Αλλο ειναι το προβλημα σου και οχι οι καινουργιες προστασιες... Το συστημα σου ειναι ασταθες... Κοιτα εδω... http://forum.digital-digest.com/showthread.php?s=&threadid=45726 μηπως και βρεις την λυση...
ΦΩΚΙΑΝΟΣ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Προσπαθώ να αντιγράψω τα: deuce bigalow-european gigolo , stealth , και σπάω τα μούτρα μου χρησιμοποιώντας α)το καινοίργιο DVD Decrypter 3.5.4.0, FAB Decrypter -Gold mode,Any DVD, και δεν γίνεται τίποτε.Όλα τα original DVDs είναι με προστασία Sony.....Καμμιά ίδέα με τη μορφή συμβουλής;
zavlakas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Stealth http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=968074&postcount=53 Deuce Bigallow http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=968343&postcount=56
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Το τελευταίο AnyDVD υποστηρίζει πως "λύνει" τα πάντα. SONY ARccOs included. AnyDVD History 5.6.3.1, 2005 12 11 - New: Added support for a new version of the Sony Arccos protection as found on "Stealth" R2 (Greece) to the option to remove "Protection based on unreadable Sectors" - New: Higher compatibility when copying Arccos protected titles with DVDShrink or Nero Recode - Updated languages
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.