_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Aπο την ώρα που έβαλα την ξεμυαλίστρα την dsl και το pc μένει ανοχτό ώρες ή μέρες,το pagefile γιγαντώνεται σαν τον δημόσο τομέα. Το εχω κάνει set στα 500mb αλλά αυτό φτάνει και στα 800mb. Υπάρχει λύση?
ekkli Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 φροντισε να εχεις ραμ στο 1 γιγα κ απενεργοποιησε το page file. ακομα κ ετσι βεβαια ενα restrart την ημερα καλο κανει.
alerasta Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Οπως λέει και το αρχαίο ρητό: ένα restart την ημέρα τον τεχνικό κάνει πέρα. Βάλε 1GB μνήμη αν δεν έχεις ήδη αλλά θα διαφωνήσω γιά το page file. Η γνώμη μου είναι να το ορίσεις σταθερά στο 1 GB.
giankyr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 e nai windows einai auta, kai 4GB ram na tous dwseis to pagefile 8a einai pagefile kai ta myala sta kagkela!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Οπως λέει και το αρχαίο ρητό: ένα restart την ημέρα τον τεχνικό κάνει πέρα. Βάλε 1GB μνήμη αν δεν έχεις ήδη αλλά θα διαφωνήσω γιά το page file. Η γνώμη μου είναι να το ορίσεις σταθερά στο 1 GB. Δυστυχώς δεν μπορώ να βάλω 1GB,εχω 640. Πάντως και φίλος με πιο καινούργιο μηχάνημα και 2GB πάλι ανεβασμένο pagefile εχει.
alerasta Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Το page file δεν το γλιτώνεις εκτός αν χρησιμοποιήσεις προγράμματα σαν το Clever Cache pro (που φροντίζει πρώτα να τελειώνει η μνήμη και μετά να ζητάει το σύστημα από pagefile). Δοκιμασμένο σε 5-6 μηχανήματα μόνο σε ένα τα έκανε σαλάτα και το έβγαλα.
kirimis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Ειχα επι 3 χρονια 512RAM ΧΩΡΙΣ pagefile με υπολογιστη που πηγαινε και 10 μερες χωρις restart, και τον τελευταιο χρονο απλα πηγα στο 1GB. Και στις 2 περιπτωσεις δεν ειχα κανενα προβλημα... παρα μονο με κατι βαρβατα παιχνιδια οταν ειχα 512 μνημη. Pagefile δεν χρησιμοποιω ουτε για πλακα... το μονο που κανει ειναι να καθυστερει το συστημα και τιποτα παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.