Προς το περιεχόμενο

CS Internet Cafe

Tetix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω περάσει Πάτρα και ψάχνω ίντερνετ καφέ με 1 ευρώ την ώρα για να παίζω CS κυρίως (έστω και αν χρειάζεται να γίνεις μέλος). Έχω βρει 2-3 αλλά δεν παίζουν πολλά άτομα!! Υπάρχει κάποιο στο οποίο να μαζεύονται περισσότερα άτομα για counter?

ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ CLAN ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΠΜ... :razz:

Δημοσ.

power net stin platia pirosvestiu exi sigekrimenes ores pu tis onomazi lan party me 50 lepta tin ora, to proi me 1.5 tin ora ke to vradi me 2 evro tin ora exi pano apo 40 ipologistes nomizo (den tus metrisa :)) den nomizo na iparxi allo na su kani

Δημοσ.

φιλε Tetix 1 ευρω την ωρα εχει το backup net που ειναι στις σκαλες τις γεροκωστοπουλου (στο πανω μερος)...πας του λες οτι θελεις να γινεις μελος (δεν πληρωνεις τιποτα) και του λες ενα nickname και password...και οποτε θες να παιξεις προπληρωνεις και βαζεις τα στοιχεια σε εναν υπολογιστη και λιωνεις!!δεν ξερω να σου πω τι παιζει με counter...εγω ελιωνα call of duty (exp)

Δημοσ.

geran ξέρω τι λες και έχω ήδη γίνει μέλος εκεί αλλά δεν παίζει κανείς counter και εγώ θέλω clan matches :-P Θα δοκιμάσω αυτό που λέει ο xdanger αλλά θα 'θελα να είμαι απο πριν σε κανα clan...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...