MariaTs. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Κασσέττες, βινύλιο και cd! Ή μήπως θες να αρραδιάσουμε τίτλους συλλογών που έχουμε στο αρχείο μας; Αν πρόκειτε για κάτι τέτοιο, ο καθένας θα πρέπει να κάνει κάνα μήνα για να γράφει τίτλους!
Herculess Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Ego protimo ta mp3. Kai exo polla. Para polla. Tosa polla pou den ta exo akousei ola.
DJ_XLR8 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Προσωπικά έχω απ' όλα. Ξεκίνησα με κασέτες, λίγα βινύλλια ξένα και περισσότερα ελληνικά (από τους γονείς) και συνεχίζω με cd's & mp3s για ευκολία χρήσης μέσα από το PC & φορητές συσκευές. Τώρα, αν κάτσουμε και πούμε ποιές ακριβώς συλλογές έχει ο καθένας, τότε χρειαζόμαστε πολύ χρόνο και χώρο. Άλλωστε νομίζω ότι δε θα βοηθήσει σε κάτι αυτό.
rasmi Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2005 Στο σπιτάκι μου στην Αθήνα(αχ!σπίτι μου σπιτάκι μου...) έχω μια αρκετά καλή συλλογή από δίσκους και 45αρια(κληρονομιά...) και κασσέτες(ακόμα και με...μπομπίνες)! Τώρα όσο για εδώ...(Ρόδος)... μερικές κασσετούλες(καμιά 50αρια),αρκετά cd(πάνω από 500), μερικούς...δίσκους,και αμέτρητα mp3... Aλλά γιατί ρωτάς? Μήπως είσαι από την ....ΑΕΠΙ?(πλάκα κάνω...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.