Προς το περιεχόμενο

Limewire και μπλέ οθόνες

getty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω το εξής πρόβλημα: Πολλές φορές όταν ξεκινάω το Limewire μου πετάει μπλέ οθόνη και ξαναεκινεί ο υπολογιστής. Από το event viewer το μόνο ύποπτο που μπόρεσα να βρώ και ήταν περίπου την ώρα της μπλε οθόνης ήταν το εξής:

TCP/IP has reached the security limit imposed on the number of concurrent TCP connect attempts.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

To λειτουργικά είναι winxp sp2, έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και πως μπορεί να διορθωθεί?

Δημοσ.

mipos ftei h ethernet sou? leo mipos! den sou leo sigoura a kai kati allo to limewire xrisimopia sxedon to 60 tis ekato tou CPU kai tou hard disk apo oso exo prosexi! gia kitaxeta ligo! ena file sta windows den thimame pio tora katagrafi oti provlimata parousiazi to pc sou genikotera! psaxto ligo!

kala xemperdemata ;)

Δημοσ.

Τελικά κάτι άλλο πρέπει να παίζει γιατί και σήμερα παρατηρώ ότι μου εμφανίζει αρκετές μπλε οθόνες, πχ. τρέχω ένα game και κάθε φορά που πάω να αλλάξω ανάλυση haltarei και μετά μπλε οθόνη και reboot.Και η φάση είναι ότι δεν αφήνει και ίχνη και στον event viewer,τρέχα γύρευε δηλαδή...

Δημοσ.

thnx paredwse, το είχα βρει χθες αυτό αλλά μετά το ξανασκέφτηκα, λέω τρέχω emule και δεν κολλάει που το σκίζει στα connections και κολλάει στο limewire... κάτι άλλο πρέπει να παίζει. Τώρα το δοκίμασα και αυτό και αύξησα τα connections με το patch αλλά πάλι τα ίδια, την πρώτη φορά haltarei και μετά το reboot ανοίγει κανονικά.

Μάλλον θα ακολουθήσω τον δρόμο του stress testing και μετά αν δεν βρω λύση format :(

Δυστυχώς, οι μπλε οθόνες εκτός απο αδιευκρίνηση αιτιολογία φαίνεται να μην ακολουθούν και patterns γιατί δε βλέπω άλλοι να έχουν παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...