Προς το περιεχόμενο

Gigabyte psiktra


giorgos th.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαταπληκτική!Κάνει εν τω μεταξεί σε όλους τους επεξεργαστές από athlon xp και μετά!

Εγώ έχω έναν athlon xp2600.Τον έχω φτάσει στα 2257 mhz (default 1913) και με τοις στροφές στο χαμηλότερο επίπεδο παίρνω από 12 έως 14 βαθμούς κάτω σε σχέση με τότε που ο επεξεργαστής ήταν νορμάλ!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

 

Δε νομίζω ότι πρέπει να πω κάτι άλλο.Σε διάφορες συγκρίσεις που την έχω δει επίσης σκίζει τα πάντα.Με τόσο χαμηλή τιμή κιόλας (ξεφτίλα, εγώ την πήρα 28,5 ευρά λέμε!!!) είναι ευκαιρία.

 

ΕDIT: επίσης ξέχασα να πω ότι κατάφερε το εξής και ψάρωσα καθώς δεν το περίμενα με τίποτα: κατέβασε αισθητά και τη θερμοκρασία του σκληρού μου δίσκου!Είχα που είχα χαμηλές θερμοκρασίες σκληρού μιλάμε θα του βάλω κουβέρτα σε λίγο μην παγώνει!25 βαθμούς με το ζόρι σε πλήρη φόρτο εργασίας και μετά από αρκετή ώρα.Βελτίωσε τόσο πολύ τη ροή του αέρα στο κουτί;Δεν ξέρω πραγματικά....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ δεω έγβαλα τίποτα πάντως! (athlon xp)

Ξέχασα επίσης να πω ότι ο επεξεργαστής είναι πάντα στο 100% λίγο μετά το φόρτωμα του λειτουργικού, λόγω folding, εδώ και πάνω από ένα χρόνο και πλέον η θερμοκρασία του δεν ξεπερνά τους 48 βαθμούς!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

paides i psiktra einai foveri.aksizei kai to teleutaio euro tis..me thermokrasia domatiou girou stous 25-28c exo full temp 38c stis 1300 rpm pleon.sto s478 pou tin exo kai go den xreiazetai na vgaleis tipota.einai liiigo spastiki stin topothetisi alla mono logo megethous..kata t`alla einai FOVERI..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...