Προς το περιεχόμενο

SuSe 9.3 & Ram usage!


pkoutsias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Opws katalabate, exw egkatesthmena ta suse 9.3 kai koitaksa th ram usage, epatha!!!!!!!!!!!! apo ta 256 xrhsimopoiei ta 252!!!!! Vlepw polles asxetes efarmoges na trexoun apo pisw (video players, word processors, word viewers,prosomoiwtes...)To kako omws einai oti den mporw na tis kleisw!!!Den einai ypervoliki tosh ram usage? Thelw tis gnwmes sas!

 

 

Eyxaristw!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισυνάπτω από ένα προηγούμενο post:

Τo Linux ειναι βασισμενo στην εξης νοοτροπια: μη χρησιμοποιουμενη μνημη ειναι χαμενη μνημη. Γι'αυτο τον λογο αξιοποιει ολη την μνημη που του δινεται και συνεπως ειναι πιο γρηγορο. Σε αντιθεση με τα Windows που κανουν αθλια (επιεικως) διαχειριση μνημης' date=' που και 200 ΜΒ ελευθερης RAM να εχεις αυτα θα χρησιμοποιησουν την εικονικη με τις αναλογες επιπτωσεις στην αποδοση.

 

Οποτε μην σε απασχολει το γεγονος οτι δεν εχεις ελευθερη RAM στο Linux. Στο Linux αυτο αποτελει πλεονεκτημα και οχι μειονεκτημα.[/quote']

 

 

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=111653

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το suse9.3 του RAM εχει προσομοιωτες, κομπιουτερακια, αστεροσκοπεια και ενα σωρο τετοια που δεν χρειαζονται(τουλαχιστον ετσι εχω ακουσει).Αλλο να εχεις χωρο στην RAM και να τον γεμιζεις με πραγματα που δεν χρειαζεσαι και αλλο να στελνεις τα δεδομενα προς αποθηκευση στο swap ενω εχεις πολλη RAM ελευθερη οπως γινεται στα βρωμοwindows.Τωρα αμα ειπα καμια βλακεια διορθωστε με(αρχαριος).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...