Προς το περιεχόμενο

Nero 7

Aussie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τί προβλήματα είχε το Cover με τα ελληνικά;

/sc

Γράφω CD με ελληνικά τραγούδια στο Nero και στέλνω το tracklist στο Cover Designer για εξώφυλλα. Τότε το "πεδίο" που περιέχει στο tracklist τόσο στο Ιnlay όσο και στο back του Cover Designer αντι να πιάνει όσο το οπισθόφυλλο γίνεται μικρό μικρό σαν γραμματόσημο... Τόσα χρόνια τώρα δεν έχω καταφέρει να το μεγαλώσω...

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λοιπον οσον αφορά το Θέμα και εμένα μοθ βγάζει ερωτηματικά και επίσης δεν πετυχαίνουν κάποιες συντομέυσεις.ΕΠΙΣΗΣ εαν κάποιος έχει το Roxio easy media creator 8.0 και του δουλεύει το Help Center ας μου στείλει ένα μήνυμα

Δημοσ.

Στο Nero χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο το Nero Express για να καίω cds-dvds. Υπάρχει κανένας τρόπος για custom εγκατάσταση ώστε να εγκαταστήσω μόνο το Nero express που χρησιμοποιώ και όχι όλα τα άλλα?

Δημοσ.
kai pisteyo tzoukas oti sta 13 xronia pou asxoloumai me pc kai ta xiliades format pou exo kanei,pisteyo oi prepei na exo apoktisei kapoia gnosi panw sto thema -stiste ena kalo mixanima-!!!!

h gnwmh mou einai pws enas pou kserei apo computer den kanei 2 format to mhna, alla kserei na xeirizetai etsi ta pragmata wste na mhn xreiazetai an kanei format syxna!

Δημοσ.
περνάς μόνο το πρώτο exe

Σε εμένα ένα setup.exe έχει όλο και όλο, μπορείς να μου πείς πια ακριβώς έκδοση έχεις ?

Δημοσ.

Την 7012 την κατέβασα και εγώ. Δεν το εγκατέστησα γιατί μου ζητά να βγάλω το 6.6. Στα 100ΜΒ περιλαμβάνονται όλα τα προγράμματα που έδινε παλιά με 4 αρχεία στην 6.6?

Δημοσ.

Παραβαρυνε μου φαινεται...

Ελπιζω να μην παει στα χναρια του acdsee (καθε εκδοση απιστευτα βαρυτερη απο την προηγουμενη και τελικα ολοι χρησιμοποιουμε παλιες εκδοσεις)

Δημοσ.
Παραβαρυνε μου φαινεται...

Ελπιζω να μην παει στα χναρια του acdsee (καθε εκδοση απιστευτα βαρυτερη απο την προηγουμενη και τελικα ολοι χρησιμοποιουμε παλιες εκδοσεις)

[offtopic' date= το acdsee 8 είναι καλά από άποψη βαρύτητας, το βελτίωσαν]

Δημοσ.
[offtopic, το acdsee 8 είναι καλά από άποψη βαρύτητας, το βελτίωσαν]
Όπως έγινε και με το Acrobat Reader 6.0 --> 7.0.

Πάντως το update του Nero 7 πάει ελαφρώς καλύτερα από το πρώτο release του προγράμματος.

Δημοσ.

Δεν ξερω για σας αλλα οταν πηγα να το βγαλω (μαζι με το nero home)μου αλλαξε τα φωτα στα file assosiations και icons ,εννοω το 7.0.1.2.Τωρα τα mp3 φαινονται σαν iso παρολο που εβαλα τους players να παρουν assosiations.Mαλλον για πρωτη φορα μετα απο πολυ καιρο θα ακολουθησω τη μεθοδο το couser :P

Διπλο format και προσοχη στα αυγα....Θα περιμενω μια πιο official και tested version

Θυμαμαι ακομη οταν πρωτοβγηκε το 6 και εκανα μια ντουζινα dvd φρισμπι ,δε λεει..

Για couser just kidding

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...