kallair Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Έχω το εξής πρόβλημα. θέλω να φτιάξω ένα dvd με Home videos που έχω τραβήξει από διακοπές. φτιαχνω ολα τα μενού μια χαρά κ έρχομαι να κάνω compile new dvd. με το που το πατάω κ ξεκινάει η διαδικασία, μου βγάζει error ότι έχω βάλει πάρα πολύ υψηλό bitrate(πάνω από 10.000) κ ότι η διαδικασία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Υπάρχει τρόπος να παρακάμψω αυτόν τον περιορισμό στο maestro; Αν όχι, προτείνετε μου κάποιο καλό dvd authoring πρόγραμμα που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα έχει αυτόν το περιορισμό του bitrate. η ταχύτητα που μπαίνω στο ίντερνετ δεν με διευκολύνει στο να δοκιμάσω πολλά προγράμματα. ααα! κ το dvd authoring πρόγραμμα πρέπει να μπορεί να μου φτιάξει μενού. δεν με ενδιαφερουν υπότιτλοι στην παρούσα φάση. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
accipio Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Αν δεν κάνω λάθος, οι προδιαγραφές του dvd δεν επιτρέπουν bitrate πάνω από 10.000. Ίσως, αν φτιάξεις τέτοιο dvd, να μην παίζει στα οικιακά players. Άρα, αν ισχύει αυτό που λέω, πρέπει να το ρίξεις κάτω από 10.000.
kallair Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2005 to eftiaksa me toso bitrate oste otan to mikrino me to dvdshrink na exei normal bitrate. tora den iparxei tropos na min kano pali toses ores encoding?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.