Προς το περιεχόμενο

Αποσύνδεση σε eMule...

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Εδω και 2 περίπου μέρες έχω ένα πρόβλημα με το eMule. Χάνει τη σύνδεση από μόνο του. Εκεί που κατεβάζω κανονικά κάτω δεξιά δείχνει eD2K:Σε αποσύνδεση, ενώ το Kad: Σε σύνδεση. Όταν προσπαθεί να ξανασυνδεθεί μου λέει ότι η σύνδεση με το internet έχει χαθεί και δεν συνδέεται, όταν όμως κάνω δεξί κλίκ->σύνδεση στον επιλεγμένο εξυπηρετητή... συνδέεται κανονικά. Τι φταίει και ξεσυνδέεται από μόνο του? Πρώτη φορά μου το κάνει αυτό. Α! Όταν χάνει τη σύνδεση με τον εξυπηρετητή, όπως λέει, εγω συνεχίζω και κατεβάζω κανονικά!

Δημοσ.

Γεια σου!Και εγω ειχα(και εχω παρομοιο προβλημα αλλα οχι σε μεγαλο βαθμο πια).Οπου και αν διαβασα ελεγαν να μην συνδεομαστε στο kad network αλλα μονο στο eD2K (και στο Razorback).To οτι κανει disconnect μπορει να ειναι και θεμα router η οτι αλλο χρησιμοποιεις για να μπεις στο δικτυο.Μπορεις απο τα options του emule να πειραματιστεις με το maximum connection.Τα ports σου ειναι ανοιχτα κανονικα?Περιεργο που δεν συνδεεσαι στο edD2K.Παντως για περισσοτερες πληροφοριες που αλλου; Στο φορουμ του emule.

Δημοσ.

Όπως είπε και sam4 είναι μάλλον θέμα του router σου. Βρες στα settings του router σου (αν έχεις τέτοιες επιλογές βέβαια) κάτι που να έχει σχέση με το πόσο χρόνο θα κρατήσει ένα idle connection ανοιχτό.

Και είτε άλλαξε αυτό (μεγάλωσέ το), ή την επιλογή "Server connection refresh interval" στα extended options του eMule (δώσε λίγο μικρότερο από αυτό το προηγούμενο).

Παράδειγμα: ο χρόνος αυτός στον router μου είναι 1 ώρα (3600 δευτερόλεπτα). Είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα, και λύθηκε βάζοντας 58 λεπτά στην επιλογή του eMule (να κάνει δηλαδή refresh λίγο πριν λήξει από το connection από τον router).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...