Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφατο ή τον παλιο με τον δικο του engine που εφτασε ως την εκδοση 9 περυσι και μετα τερμα?

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Minidlna 1.3.0 σημερα, μετα απο 3+ χρονια "ησυχιας"

1.3.0 - Released 24-Nov-2020
--------------------------------
- Fixed some build warnings when building with musl.
- Use $USER instead of $LOGNAME for the default friendly name.
- Fixed build with GCC 10
- Fixed some warnings from newer compilers
- Disallow negative HTTP chunk lengths. [CVE-2020-28926]
- Validate SUBSCRIBE callback URL. [CVE-2020-12695]
- Fixed spurious warnings with ogg coverart
- Fixed an issue with VLC where browse results would be truncated.
- Fixed bookmarks on Samsung Q series
- Added DSD file support.
- Fixed potential stack smash vulnerability in getsyshwaddr on macOS.
- Will now reload the log file on SIGHUP.
- Worked around bad SearchCriteria from the Control4 Android app.
- Increased max supported network addresses to 8.
- Added forced alphasort capability.
- Added episode season and number metadata support.
- Enabled subtitles by default for unknown DLNA clients, and add enable_subtitles config option.
- Fixed discovery when connected to certain WiFi routers.
- Added FreeBSD kqueue support.
- Added the ability to set the group to run as.

Με ποιον συζητουσα καποτε για τους υποτιτλους μεσω dlna?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λιγο πετυχα αυτο εδω και τωρα κοιταω τι ψαρια πιανει...

This is an effort to bring quick, simple but powerful image editing to the masses. Photoflare is inspired by the image editor currently only available on Microsoft Windows – PhotoFiltre. However, it will not be a straight clone. It is being built from the ground up to be much improved and cross platform too!
https://photoflare.io/

---edit
1o σπαστικο (και σημαντικο για μενα) προβλημα που ανακαλυψα. Ενω υποστηριζει selection, δεν μπορει να περιορισει την επεξεργασια μεσα σε αυτο, οπως κανουν... ολες οι εφαρμογες του ειδους.
Πχ, εστω οτι εχω μια φωτο με εμενα σε ενα τοπιο και θελω να κανω blur τη μουρη μου. Επιλεγω τη μουρη μου με το select tool, παταω blur και το κανει σε ολη την εικονα. Οποτε το selection δεν εχει καν λογο υπαρξης.

Επεξ/σία από jim_p
  • Like 2
Δημοσ.

Ακομα μια ελλειψη στην παραπανω εφαρμογη. Δεν δινει τη δυνατοτητα δημιουργιας σχηματων, feature που εχει ακομα και το mspaint των w95!

Δημοσ.
Στις 27/11/2020 στις 9:24 ΠΜ, jim_p είπε

Πριν λιγο πετυχα αυτο εδω και τωρα κοιταω τι ψαρια πιανει...

This is an effort to bring quick, simple but powerful image editing to the masses. Photoflare is inspired by the image editor currently only available on Microsoft Windows – PhotoFiltre. However, it will not be a straight clone. It is being built from the ground up to be much improved and cross platform too!
https://photoflare.io/

---edit
1o σπαστικο (και σημαντικο για μενα) προβλημα που ανακαλυψα. Ενω υποστηριζει selection, δεν μπορει να περιορισει την επεξεργασια μεσα σε αυτο, οπως κανουν... ολες οι εφαρμογες του ειδους.
Πχ, εστω οτι εχω μια φωτο με εμενα σε ενα τοπιο και θελω να κανω blur τη μουρη μου. Επιλεγω τη μουρη μου με το select tool, παταω blur και το κανει σε ολη την εικονα. Οποτε το selection δεν εχει καν λογο υπαρξης.

Τσέκαρε και το photopea.com 

Δεν υπάρχει σε desktop εφαρμογή (μόνο web), αλλά είναι ότι πιο κοντά έχω δει σε photoshop για linux.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξερω το photopea. Το χρησιμοποιω για κανενα γρηγορο editing οταν δεν ειμαι στο pc μου και στο ps. Μια χαρα ειναι απο features, απλα ειναι παναργο επειδη ειναι web app.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.

Κανεις με viber αλλα χωρις pa να μου πει αν εχει mic κανονικα? Ακουω τον αλλο αλλα δεν με ακουει καν και στις ρυθμισεις του viber το volume δεν κουνιεται καν.
Δοκιμασα να το τρεξω με το apulse αλλα δεν αλλαξε κατι. Στον μεικτη τα εχω ολα σηκωμενα και σε αλλες εφαρμογες, πχ skype, με ακουνε κανονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...